Wednesday, April 4, 2012

Aku nak menang hadiah best!



Seperti biasa, salah satu rutin harianku adalah blogwalking. since sekarang ni aku duk melepak kat hotel so memang tak de keja lah, 40 kali duk refresh bloglist nak tengok sape update. 


Dalam banyak-banyak list blog yang update tu aku tertarik dengan blog Green Apple ni. Rupanya dia nak buat contest. Waaaah ini sudah best. 1st time dia buat contest ni. Hadiah sangat lumayaaaaaannn! Oh em ji aku teruja! Contest ni namanya Contest Blog Green Apple.


Banyak jugak syarat-syarat nya. Tapi aku suka sebab sambil buat review sambil baca blog sambil cuci mata tengok blog ILuvBag Incorporation nih.


Waaahh best rupanya blog ILuvBag Incorporation nih. Ingatkan jual handbag je, rupa-rupanya makeup ada, kasut pun ada. comel-comel plak tu kasut. Merembes air liur huaaa sangat cantik makeup pallette tu. Aku memang suka barang-barang makeup ni walaupun pakainya tak sangat tapi sebab kadang-kadang kawan ke sedara nak mintak mekap kan so aku memang excited la tengok makeup pallette yang cantik ni dan branded uolls. Ko jangan main-main, kalu aku nak beli mau kena menyimpan sebulan dua baru boleh beli nih.


Cantik giler kan?


Oh kasut nya adalah super comel. Aku baruuuu je pas beli kasut flat camni kat shopping mall sebelah Traders hotel nih. Dan aku sangat suka patern kasut comel macam blog ILuvBag Incorporation jual. Yelah dah tak keja kan, buat apa nk kasut tinggi lagipun aku suka pakai kasut tutup depan sebab nanti kaki bersih hehee. Nama brand pun comel sangat Frollics.




Yang paling best handbag la weh. Toksah cakap banyak lah, kena tengok sendiri. Aku minat Coach jugak sebenarnya tapi sebab kena mikir 30, 40 kali kalu nak beli. Macam masa aku gi JPO itu hari, dah masuk butik Coach tapi masuk saje lah. Hahahahahaa pastu mampu ambik gambar butik je hahaha.


Melalut plak. Ok, korang jangan was-was ye kalu nak shopping kat blog ni. Semua barang adalah original. Diulangi ORIGINAL. Bukan immitation ke apa ye. Kalu nak maklumat lanjut boleh tanya owner blog ni Puan Nurul dan Datin Ummi. Company dioarang di established since Januari 2009 siap ada no daftar niaga lagi so memang terbukti lah. Tak yah nak was was. 


Ok, ni hadiah utama ye, sila lap air liur masing-masing. Hahahahaa, bestnyeeeee..


Amacam, cun kan?

Mari lah berdoa supaya aku menang contest ni. Hehehehe. 

Ok ni bukti aku dah like page ILuvBag Incorporation.


Sekian, entry contest. Harap-harap tuan punya blog suka lah dan pilih aku sebagai pemenang sebab aku takde handbag sebenarnya. Sob sob sob sedihnyeeeee.

0 cuit-cuit:

Post a Comment