Thursday, March 15, 2012

Crochet encyclopedia

Minggu lepas pi JB, minggu ni mai KL plak. Kalu minggu lepas PB jadi urusetia kursus, kali ni dia jadi peserta kursus pementoran pegawai tadbir. Macam budak sekolah pun adamentormenti ni hewhewhew..asa g JB minggu lepas kitorang round MPH, POPULAR dan HARRIS, cadangnya nak survey buku  pasal crochet tapi sedih sangat takdok puuuuun. Sebenarnya aku ralat psl tak beli masa pesta buku kat K.Trg itu ari.

Semalam PB abis kursus pukul 4.30 pm, so kitorang pi KLCC, mulanya taktau nak pi mana kan, nak shopping wallet kempis hahaha sedeh sgt kan. Sogo sebelah hotel je tp boring ah skit skit sogo, skit skit sogo. So naik lrt berdesup p KLCC. Situ ada Kinokuniya kan huhuhuhu.  Sampai je kedai tu cari label craft and hobbies. Nak mencarik  ni pun satu hal, kemain payah nak jumpa. Akhirnya jumpa laaaaaaaa. Sukaaaaaaaaa sangat psl banyak gileerrrrr buku pasal crochet. Tak tau nak ambik yg mana satu tp yg pastinya kena cek purse dulu hahahahahaha. Buku crochet ni mahal nak mam. yelah semua buku ni import punya.


Pilih punya pilih punya pilih.

1 comment:

  1. wah ... bestnya. kedai buku di kuching tiada buku2 crochet. adapun untuk yang beginner saja.

    ReplyDelete