Monday, February 20, 2012

Selamat pengantin baru Zamali dan Nurainum

Kawen lagi ye uolls. Harap x boring ye. Nak buat camne kan, ini je tarikh yg sesuai. SInce minggu lepas adik aku punya turn, minggu ni sepupu ku plak. Majlis akad nikah hari Jumaat tapi aku ada hal tak dpt pegi, majlis resepsi hari Sabtu, majlis belah lelaki plak semalam iaitu hari Ahad. Since aku dah tak keja kan, so tak yah pening-pening nak  pikir pasal ambik cuti hahahahaa. Ye laha Ahad kan keja sini .

PB plak kursus start Khamis-Ahad. Kebetulan my gojes cousin Along n Angah dieksport ke rumah since ibu dan papa dia ada perarakan Maulud kat Kemaman nu so budak2 ni dihantar dr hari Jumaat n petang Sabtu pas perarakan tu ibu n papa dia datang. Ahad baru balik so aku ada teman la kat rumah walaupun PB takdok.

Majlis resepsi

 barisan pembawa hantaran. Mek Yam pun ada gok.

 flower girls

 menunggu ketibaan pengantin

 Kakak pengantin lelaki yg gojes. Blue smokey eyes
 The pelamin

 Pengantin smpai.


 Ibu bapa pengantin lelaki










 bulatnyeewwww

 Sepupuku ni sebaya tapi dah anak 3 hew hew hew. Body pun slim. Jeleesssss sgt.

Gojes mummy

Majlis belah pengantin lelaki

 Suka la kombinasi wrna krim dgn pink ni. Suwittttt sgt.



 Menu of the day-sate ayam, daging, kuah kacang

 laksa penang

 nasi minyak/nasi putih, ayam masak merah, sayur lemak pisang,gulai kawah


 keluarga pengantin perempuan

 comelnye anak ku :)


 apsal la budak2 ni comel sgt. geerammm!

 budak nakal ni nak gigit plastik kain batik tu nak bukak

 dgn anak masing-masing hahahaha.


last but not least-my lovely cousins. Yg kecit tu pun cousin jg. Anak pakcik ku yg bongsu

Memang meriah sgt. Aku pun penat. Malam tadi tak sampai ul 10 dh  tdo. Pagi ni pas subuh tdo bangun kul 10.30. Hahahhaa syok la sgt..


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

3 comments:

  1. cantik tema pengantin dua2 belah pihak
    baju2 pengantin pun lawa2

    ReplyDelete
  2. perghhhh...cantik2 sangat semua....nama pun dato' kan..haruslah meriah bagai...hehe...mekyam mak buyung pun join sekali..? bakper mh xjoin..? hehe... -kakzi

    ReplyDelete
  3. kak zie, masa diskas2 tu sy xde hew hew hew lgpun dorang nak yg mude remaja kut hahahaha

    ReplyDelete