Thursday, February 2, 2012

Pouch bag utk Diha

Berpeluh nak buat pouch bag ni. Sebab 1st time buat. puas cari pattern. Nasib baik seorang teman di forum JK1M sudi berkongsi. thanks to Nurefta Craft :). Ni link pattern bag tu tapi saya ubah skit-skit.

2 hari juga ambik masa nak buat ni. Alhamdulillah menjadi. Diha pun suka. Guna benang Lana yg order dgn Pinky Pinkle ari tu kebetulan order warna hitam.

belum siap lagi ni. 

Ditambah love 2 butir. Baru suwiit :)

Gigih malam2 buta cari pattern love. Jumpa kat blog Planet June. Senang je dia guna magic ring. Puch ni besar skit utk muat purse yg pjg tu pastu Diha nak tali yg boleh masuk lengan.

Alhamdulillah, lega bila customer suka. Dan slippers/socks pink yg cute tu muat-muat dgn kaki Adda. Alhamdulillahhhhhh.


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

4 comments:

  1. cantiknyaaaaaaaaa... Yang, akak berkenan dgn stoking tu, email akak hrga dia.. : yusarima@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  2. cikpuan rara,

    tq :) cute mcm rara..


    qhaifa nur,

    kalu berkenan boleh order hehehhee


    sari yusa ibrahim,

    ok kak, sy dh emel :)

    ReplyDelete