Sunday, February 12, 2012

Dinner

Semalam ada majlis sambut menantu adik aku kahwin kat melaka tu. Kali ni belah laki la pulak kan. Gambar nanti ye. Malam tu pakcik aku ajak la keluarga dr melaka tu makan2 kat umah dia, hatiku meronta-ronta nak join tp PB dah ajak g dinner dgn MB la plak. Aduusss. Nak tak nak kena ikut suami la yeee....


 pegawai2 berbaris sambut ketibaan 'orang besar'. isteri-isteri duk kat meja sudahhh..

 bersama salwa yg cantik jelita :). cantikkkkk sgt tak puas tgk muka dia ..

 makan jgn tak makan..

 menu of the day - sate ayam, sate daging. buleh la telan, sedap sgt tu xdok le tp sbb lapar kan. plus dia punya kuah kacang sedap ..

 Pakcik Botak dan rakan seperjuangan


 the kuehs

 the sate

the ketupat sutun

 the wives

 makan smbil tgk org joget joget..

 kiut nye auuuw  ><  hahahhaa

psangan kacak dan jelita :)

29 hb dgn Tuanku pulak...nak beli baju baruuuuuuuuuu!


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

4 comments:

  1. dinner ngan MB tu, nak itut.banyaknya juadah, sedap tak sedap belakang kira, rezeki jangan ditolak : )

    ReplyDelete
  2. besnyaaaaaa........:) ok aku pun mood nak beli baju baru jugak ni wei.jom jom.online shop mana yg bes2? hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha wei aku tak beani nk beli baju online since badan berisi ni hahahahahaha

      Delete