Sunday, January 15, 2012

Yeaaa! Makan-makan lagi!

Ok, acara makan-makan ni dicadangkan oleh bekas bos ku Razak. Saje lah nak buat bakar-bakar ayam, makan-makan dgn kawan-kawan. Dulu masa kat opis lama memang kitorang selalu buat bakar-bakar n i tapi lama dah tak buat. Sejak keadaan opis jadi lain, budak-budak pun banyak tekanan nak keja pun tak senang hati jadi takde org nak organize benda ni.

Jadi ada org cadangkan wat makan-makan ni tapi since tak tau nak buat mana, jadi cadangan buat kat rumah ku :)

Ok kita buat hari jumaat baru ni ye, walaupun ada  yg tak leh datang tapi ok lah. Yang datang pun makan banyak hahahahaha. Kalu tak makan banyak nanti tak habis lak kan. Gambar tak banyak mana pun tapi banyak jugak lah kalu letak dlm blog hahahhaa.

Menu adalah spageti, nasi  kapit (org ganu panggil nasi kapit ye) dan kuah kacang. Kuah kacang aku request mak buat pasal tak reti. Lagi ada puding roti dan bubur kacang. Tak lupa Cikgu Ross bawak puding jagung. Walaupun tak menjadi katanya tapi habis licin sebab ada penggemar jagung :)






 Iman yg comel anak Cikgu Ross dan Inchik Chen Chen.



 Tukang bakor adalah bapak Amir. Sebab dia sampai awal hahaha.

 Amir in da house! Suara dia je yg kuat ari tu hahaha.

 The newlyweds, Kero n wife.



 mr papa to be :)




The kids.

Nasib baik pakai pinggan polisterin jadi tak banyak mende nak kena basuh. Walaupun penat tapi enjoy. Suka lah sebab org mai umah kita kan, lagi lagi ada budak-budak.

Next time boleh wat lagi ni :)

2 comments:

  1. amboi nengok makanan perut jadi lapar.seronok ye sesekali berkumpul ngan kawan, menjamu selera : )

    ReplyDelete
  2. Ada caption 'mr papa to be" di satu gambar di atas.. Adakah? ;-)

    ReplyDelete