Thursday, January 5, 2012

Yang ditunggu dah tiba..teng teng teng..!!

Ni salah satu azam tahun baru jugak ni hahahhaa.






Azam ku mahu buat kek banyak-banyak.


Kenapa pos?


Sebab saya beli dgn MZ. Dia ni comper tegar, so menang banyak cornell appliances, so dia nak let go. Teibaberkenn plak dgn stand mixer ni. Memang dh lama cari sebenarnya. Harga yg dijual tu murah dari pasaran la since dia menang hadiah kan. Banyak lagi barang lain boleh jenguk kat blog beliau.


Utk beginner yang baru nk berjinak2 buat kek macam saya ni ok lah beli yg murah2 dulu. Kang dah expert esok2 kita beli yg mcm gini pule..




Berangan lah ye, tak payah bayar..hehehhee

5 comments:

  1. slamat merajinkan diri di dapur ye kak na =)

    ReplyDelete
  2. cik ina beli cornell , tak mahal sangat, nak beli kenwood tak mampu.lamanya tak membako semenjak firdaus sekolah.

    ReplyDelete
  3. betul cik ina, kenwood mahal gilos..kita pun beli yg mampu jeee

    ReplyDelete
  4. ko masukkan mangkuk tu ke tapak, adjust sikit kekiri kekanan, kat tapaknya ada lekukkan.

    ReplyDelete