Thursday, January 12, 2012

Nuffnang cash out

Dah selamat sampai.


Ni bukan nak niat nk menunjuk tapi ni hasil blogging dr tahun 2008. 4 tahun baru dpt banyak ni? Fuh! Awal2dulu tak tau pun apa nuffnang ni kan. Org letak kita letak tapi dulu2 update pun ala kadar je. Blog pun xde org masuk hahahaha.

Tapi pas dah cash out ni cepat plak masuk duit. Tapi tunggu lama skit lah. Kagum la dgn blogger2 yg glamer tu, sebulan dpt RM 2k - 3k. Fuuhh xyah keja pun xpe kan. Huhuhu bila nk dapat mcm tu ek. Hahahhahberanganle..huhuhu

6 comments:

  1. boleh belanja cik ina cam ni : ),banyak gak tu,mesti nak beli barang idaman tu .

    ReplyDelete
  2. banyak weh..
    cheqna 50 ya dok lepas pun lagi
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. hahahahha...along plok xtau waper sen buleh..hahahhahaha

    ReplyDelete
  4. Syukur..4 tahun?Gigihnya..bila lah sy nak dapat agaknya..hum..hum..Tahniah!

    ReplyDelete
  5. cne nk tackle nuffnang ni kak na.. xreti la.. ada 75 sen je dlm akaun. sedih. hehe. .

    ReplyDelete