Saturday, January 14, 2012

Hasil mem'baking' yang pertama~ nak gelak ke nak nangis?

Huwaaaa! Maleww le nak tunjuk...huhuhuhu

Kena berguru dengan cik ina ni.

 Perlu ada bahan-bahan dan yang paling penting, resepi!


 Haahhaaha abis smpai pemegang ni comot. Aku bantai letak serbuk koko sekaligus. Ikut resepi nih..hahahaa



Ini hasil brownies ku. Sedikit mengecewakan sebab agak kering dan keras. Boleh lah makan bukan keras takleh makan tapi tak lembut. Paham tak? Aku rasa aku letak banyak gandum lah. Hmm next time buat aku nak tambah gula lebih sikit dengan kurangkan gandum. Ke camne cik ina?

Resepi yg aku  tiru takyah letak lah, nanti kalu aku buat 2nd time jadi baru letak resepi tu hahahaha.

9 comments:

  1. Habis serbuk koko terbang masuk hidung .

    ReplyDelete
  2. huhuhuh..kak eh..amik resepi mane kak??haish......xper2..dh berjaya tuh..len kali try lagi..caiyok3

    ReplyDelete
  3. Oh, buat brownies. Tahniah..first try kan?Next time boleh buat lagi..sedappp..

    ReplyDelete
  4. ok la tu akak. mekap je dgn cre cheese topping, cntik le tu.. yg penting sedap. nnt blh la open house ye raya ni... hehe..

    ReplyDelete
  5. ala buat permulaan okey tu.jangan putus asa. tu cam terlebih tepung. cuba sampai jaya, dulu cik ina pun cam tu gak.

    ReplyDelete
  6. hihihi.. sbb tu mekchu tak berani nak cuba wat kek (alasan)

    ReplyDelete