Tuesday, January 17, 2012

Cute roses for my darling :)

Lama giler cuti mengait. Bila stop susaaaah nak start balik. Nak ambik mood tu bercinta hokey! Tapi bila dh start susah lak nk berenti.

Ari tu sepupuku yg comel mai tido kat umah, kebetulan masa tu banyak brooch bunga2 so bagi dia, nk tunjuk kat kawan -kawan katanya. Dalam tu terselit lah sekuntum dua brooch bunga ros.

Tup2 2,3 hari lepas Along sms mintak buatkan brooch bunga ros ni. Ok, kita buat warna warni :)






Tak lupa sehelai kopiah utk ex-schoolmate. Special made for him. Katanya susah nak cari saiz sbb tuan dia comel sgt :)

Happy crocheting!

13 comments:

  1. sis cantek nya.rara tak reti mengait.tp mak pandai.

    ReplyDelete
  2. dengan talent ko ada, aku rasa ko bole buat bisnes online dr rumah, kait kopiah ke, kait stockin ke, mmg susah tau nak cari kalau orang size kecik ni (size besar pon), kiranya ko buat special order la :) good luck marina!

    ReplyDelete
  3. wuaaa nak belajar mengait gak
    kt mane eh ada kelas belajar mengait cmni?
    best kot dpt hasilkan produk2 comel tp berguna cmtu
    ;)

    ReplyDelete
  4. wbh,

    mmg kiut rasa nk makan jek :)


    cik puan rara,

    mak akak x pandai huhuu hahaha..


    monas,

    'comel' tu maksudnya dia tembam skit wei..hehehe dh buat pun sbnrya ;)

    penagih kasih,

    dalam youtube banyak. cuba search :)

    ReplyDelete
  5. sangat cute roses....
    macam2 yang kita boleh kait...

    ReplyDelete
  6. rajin betul lerr...saya x pandai tangan nie ahhh keras bebenor..

    ReplyDelete
  7. eii...comelnya kopiah tu!!akak,bab kerastangan ni mmg fail la!!

    ReplyDelete
  8. salamm


    comelnya....nak satu boley? hahha...

    ReplyDelete
  9. kenapa cik ina baru tahu malam ni yang ko pandai mengait cam tihara gak. cantik rose tu : )

    ReplyDelete
  10. Comelll, camne nak buat bunga comel2 ni?any tutorials???

    ReplyDelete