Thursday, December 1, 2011

My Nuffnang - 1st cash out

Nuffnang ni dah lama duk dalam belog ni. Tapi tak pernah cash out sbb nak simpan banyak tapi blog ni bukan popular pon nak naik cepat2. Naik nye ciput je.

Alkisahnya bila jadi mcm malam td, xleh nk buka blog, tetiba teringat nak cash out nuffnang. Takut2 lah  nanti dia sedut balik duit tu. Semua sekali 200++ tu pun terkumpul dr awal saya pasang iklan. Mmg slow la hahahahaa. Tak kisah sgt pun bnyk ke sikit tp dah benda free kan tak susah pun. Letak je iklan kat blog.

Asalnya terjumpa satu blog ni dia kata duit nuffnang dia kena sedut separuh sebabnya kes blog dia kena removed tetiba lah. so nufnnag detect macam ada yg tak kena la dgn blog tu. Tu yg saya terus tekan butang cash out. Akhir bulan ni sesuai lah. Tunggu lah sebulan nanti dapat le cek tu.


Dah 0.00 balik . Alhamdulillah ada jugak iklan tgh running. Harap2 tahan lama la yek :)

5 comments:

  1. slm perkenalan...
    singgah sini n follow

    sonoknya dpt cash out...byk tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. nak pow kak marina ah canii ;p

    ReplyDelete
  3. Saudari Marinahunny,

    Tahniah! :D

    http://1001husnaadnan.blogspot.com/2011/12/apa-itu-qr-code.html

    Mohon emel saya ya.

    Terima kasih!

    ReplyDelete
  4. kpah punya tabung pun merangkak macam siput...

    ReplyDelete