Wednesday, December 14, 2011

Ikan panggang air asam

Semenjak 2 menjak terajin plak panggang ikan. Pastu cicah air asam . Bestnyeeeeeee..


Letak dlm kuali non stick jap bagi separuh masak dan biar ilang air ikan pastu baru panggang skit. Daun pisang xde, kalu ada lg best nih.

Dalam botol tu air asam meletop. Buat banyak2 simpan stok dlm peti ais. PAstu tempoyak bilis 1 bekas. Sayur goreng makan dgn nasi panas2..waaaahh bertambah.

Tumpang selit kopiah utk anak kawan Ayu dan Sabrina. Lega dpt siapkan, berpeluh nak siap. Berpeluh  bukan sebab apa, sebab xde mood nk pegang jarum. Bila dh siap legaaaaaa sgt.


Selamat makan uolls!

1 comment:

  1. Wah syoknya lama tak makan ikan bakar. Comel your craft.

    ReplyDelete