Thursday, October 27, 2011

Peteh

hehehe apa yg peteh nye..saje la. Skrg ni dh sampai kL. Pagi tadi bertolak dgn opismate. Pakcik Botak ada kursus kat Quality Hotel. Tapi kami tak stay kat Quality pun tapi kat The Plaza Hotel. Hmm last minit urusetia bgtau tuka r hotel. terima je lah, kursus dia je kat Quality, sib baik tak jauh sgt.

Bertolak dr Trg pukul 8am ++. Hujan je spnjg perjalanan ditambah dgn banyak berhenti singgah2. Takpelah tak runshing pon.

Sampai kat hotel kul 6 lbh kurang. Kul 8 PB g kursus, aku nak makan apa ek? Belek2 menu, tak terasa nak makan  nasi. Hmmm order char kuey teow lah.

sebelum 


portion adalah banyak giler hokey! ingt tak dpt habis, sekali sedap lak..mkn slow2 smbil surf internet. sedar2 habis..hahahaha

Apa nk buat esok ek?

9 comments:

  1. wah!!smpai die dulu dr kite eh....huhuhuhuh..kak tgk bola tak nnti kat sane??

    ReplyDelete
  2. tak kut..huhu abg tak bagi ikut..

    ReplyDelete
  3. haha, kakna kantoi xmkn sayur.. hehe.

    ReplyDelete
  4. kakna, kakna tukar la url blog egieizyan tu kat blog green hunny kakna tu. sedih lak tgk blog eg mcm tak berupdate sejak 10 bulan lepas, padahal dah tukar ke url baru: misspolaris.blogspot.com.. huhu...

    ReplyDelete
  5. dekat dah quality hotel dgn ofis akak tu..

    tak pegi shoping kat sogo ke?

    ReplyDelete
  6. kalah menang adat permainan..byk shopping ker?

    ReplyDelete
  7. ingat xhabes,skali licin ha.he3.jelas lah kesedapannya. :)

    ReplyDelete