Monday, October 24, 2011

Uncang telur

Update kod .

Pon pon !

Testing bekas telur. Cadangnya nak buat utk majlis kahwin adik lelaki saya bulan 2 tahun depan tp mak kata tak nak bagi telur plak. So wat bekas utk cekelat je la.. Tapi saya try and error utk buat bekas telur ni.

(a)


(b)

(c)


(d)

Sbnrnya blog satu lg tu kena malware attack, so x berani bukak. Tu yg tumpang blog ni. hahahaha

10 comments:

  1. comeiii...best betul kalo tangan berseni mcm ni :-))

    ReplyDelete
  2. hmm. lady lavender pun berseni jugak..masak2 wat kek sgt terer..

    ReplyDelete
  3. suka-suka...sgt2 comey. nak order boleh...

    ReplyDelete
  4. benda benda seni ni mmg untk org yg berkesabaran tinggi. xnak wat selimut ke? dulu mak tun pandai mengait ni. tapi anak tolong tgk je.

    ReplyDelete
  5. qaseh,

    nak order blh tp nak wat majlis bile yang?


    tun,

    heheh teringin juga nak wat selimut..

    ReplyDelete
  6. bsb,

    hehehe bab baju tu tak pandai la yang.. ;)

    ReplyDelete
  7. mahal belanja ni klu isi telur.hehehe

    ReplyDelete
  8. Marinahunny...utk majlis adik tau depan..tp kalo boleh nak tau harga dulu.boleh email sy tak harganye
    yg_atira@yahoo.com

    ReplyDelete