Tuesday, October 11, 2011

Assalamualaikum. Lamanya tak update. 4 hari warded sbb buat laporoscopy. Alhamdulillah, selsesai semuanya tp masih berehat dirumah. Doc bagi mc 16 hari. Dah kurang sakit cuma takleh nk duduk lama2, mesti kena baring jap. Lepas buat tu perut ni buncit semacam je. Adik ku kata dia pam angin kut, hahahaha.

Result laporoscopy tu sedikit mengecewakan tapi masih berpeluang utk dpt cahaya mata. Next treatment bulan depan insyaallah Dr. Jumizah suggest utk buat iui. Alhamdulillah segala kos percuma since PB staf gov. Operate baru ni pun takyah bayar sesen.

Rindu nk letak gambar crochet, huhuhu. Ni buat masa kat spital ari tu pun ada.


 ni utk bagi hadiah kpd kak maslina


 ni headband utk kak emi. customer yg paling setia.hahaha

ni pun yg kak emi order ;)


 ni headband order from eg izyan.


testing buat ruffle hat..nak bagi kat sape ntah..

Esok cuti2 malaysia Kota Kinabalu. Beli tiket masa bulan 2 ari tu. Takpe, kita jalan slow2..hahaha


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

3 comments:

  1. get well soon...tak sihat pun still ber crochet yea...xpe leh hilangkan boring duk rmh lelama...n happy holiday...;)

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sihat ye na..
    cantik ar topi tu..

    ReplyDelete
  3. x tahu pon kak na warded...tabahkan hati dan bykkn sabar ye...muah

    ReplyDelete