Wednesday, August 24, 2011

Menu berbuka 24 Ramadhan

Eeeww lama gile tak letak menu. Ada masak ada tak masak. Akhir-akhir puasa ni malas plak nak masak. Semalam berbuka kat luar. Hmm tak puashati lah. Hari ni kita masak lah. Menu hari ini apa ye puan-puan..?



 Masak lemak tempoyak udang. Makcik memang suka makanan yg berasaskan tempoyak nih ;P


The whole menu - Masak lemak tempoyak udang, telur dadar dan ikan kering tak masin buatan ayahku 

Makcik monas kata blog ku udah jadi blog mengait dah. Hmm baru ku perasan.  Ok kita nak selit jugaklah.



Ni kawan sekolah request nak pengikat langsir. Enjoy sangat buat benda ni . Ok tak Mak Ayu ?

2 comments:

  1. suka dgn pengikat langsir tu...cute & comel

    ReplyDelete
  2. su buat masak lemak udang jugak 22 ramadhan..heheheh 23 gi kl...24 berbuka makan satar goreng je..pastu masak sambal terung ikan bilis...:)..selamat hari raya ye awak..semoga berbahagia di hari lebaran

    ReplyDelete