Wednesday, August 17, 2011

Crochet orders

Satu hari tak pegang jarum kait rasa tak lengkap hidup. Alkisahnya saya kena ceri beri masa pagi Selasa tu. Dahlah tengah meeting. Tak tau lah keracunan ke apa sbb asyik muntah je. Dua kali kuar masa meeting utk muntah, pas tu tak masuk terus dah. Flat terus !

Terus g klinik, kena inject tp takde kesan langsung. Rupanya kesan tu 4 jam lepas tu baru terasa. Terus call Pakcik Botak suruh dia balik segera dan terus p hospital. Nyaris2 kena tahan di ward memandangkan suhu agak tinggi. Last2 mintak dgn doktor nak balik sbb rasa dah ok lepas masuk ubat+air semua.

Pengalaman sungguh, yg peliknya org lain pun makan benda yg sana tp saya sorang yg kena. Mungkin ada kekhilafan yg tak saya sedar. Apapun bersyukur sbb dh kembali sihat, cuma perut takleh nak terima makanan sgt.

Ok, back to my crochet, hehehe sempena cuti hari ni, so berazam nak siapkan tempahan. Ada satu tempahan yg perlu disiapkan segera sbb kena pos ke Seremban. Poslaju sehingga 21hb je. 22hb tu tak terima dah so kena siap cpt2!

Orders from kak emi. Ex- opismate saya utk putri-putri kesayangan.


 ni utk Kak Putri


 Ni utk Kak Lya


 Ni utk Baby Mia 

Bawah ni plak order dari ex-opismate Pakcik Botak, Puan Najwa. Dia request nak sepasang keronsang utk si ibu dan klip comel utk baby Aleesya. Sedondon lah nanti ye .


So sweet!

6 comments:

  1. Semuanye tomey tomey belaka ;p

    ReplyDelete
  2. tgh pikir nak order cekak rambut yg ada bunga.. nak order brooch jugak.. kenapa lah tamak sangat.. hehe..

    ReplyDelete
  3. cekak tu tinggal kaler kuning, oren dgn itam je. pilih jgn x pilih..

    ReplyDelete
  4. sweetnya... geram plak tgk cekak rambut tu..

    ps: sufia tiap kali keluar rumah mesti pakai pin rambut yang marina buat :). Kadang dlm tudung sek pun dia pakai ..

    ReplyDelete
  5. chikna,

    hehehe mesti comel sufia .. ;)


    lady,

    ;)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?2cdbade06a2d3e8a827f195e912bc8f2

    ReplyDelete