Sunday, August 28, 2011

Bila suami masuk dapur

Dekat2 nak raya ni rajin pulak pakcik  botak masuk dapor. Hehehehe



 masak apa tu bang?


 oo udang masak merah rupanya. sedap ke tak ni? hehehe



hasil ke dapur si suami. Udang masak merah, sup sayur, kangkung+tauge goreng belacan, ikan kering dan ulam timun.Alhamdulillah..


hehehhee semua tu lakonan semata-mata ye. Pakcik botak hanya tolong kacau-kacau je..Hehehhee. Lain kali kita suruh dia masak pulak ye ..


Selit sikit pasal crochet ni. Last order before hari raya.


 2 pcs keronsang utk nadia




1 headband, dan 2 cekak utk Muhaini.




5 pcs keronsang utk my bff cik umie. dia nak 5 tp saya buat 8 so di pilih lah nanti.


Saya dah start cuti ari ni tp Pakcik Botak keja lagi. Biasalah, dia kan suka bekerja, x macam bini dia ni hahahahaha.

7 comments:

  1. hihihi..walopun tukang kaco kurang2 dia xmalu pakai apron tu..eh ade jugok org berkenan ngan headband tu..hihihi ske ske ske

    ReplyDelete
  2. ema, aku hntr esok ek, kat umah mak mu..

    headband tu bangat di pasaran..hahaha

    ReplyDelete
  3. cantikheadband..boleh la nk book tuk anak dara

    ReplyDelete
  4. marinaaa...selamat hari rayaaa maaf zahir batin,,,tak sempat chat kan time tu? :( singgah blog je la mampu ni, tak mampu lg nak singgah rumah :p

    ReplyDelete
  5. wah incik suami siap pakai apron tu ;P

    ReplyDelete