Sunday, June 12, 2011

Piala FA tiba di Kuala Terengganu

Ptg td balik opis pakcik botak ajak g syahbandar. katanya piala FA sampai ptg ni. Sedang molek je masuk parking, rombongan playerdan piala pun tiba. Dgn mat2 motor memenuhi kawasan parking. Pakcik botak heret jugak saya meredah lautan manusia nak g dekat player.

Last2 dpt juga jumpa. Series wei, Mazuki Yusof tinggi dan hensem. Hakhakhak! pakcik botak jgn marah ye. Anda yg paling hensem di hatiku ;)



bersemangat tak abih pakcik ni. Satu hari ni je status Fb dia psl bola je..

ketibaan player dan piala 


sempat jugak lah pakcik botak tumpang gmbar dgn opismate dia sama Joseph Kalang Tie

Status terbaru SUKMA, Terengganu juara jugak! Hebat! Hatrik!

Skrg ni berdebar2 nak tunggu pengumuman cuti dr MB pulak. Huhuhu bila agaknya ye? Dapat 2 hari ke 1 hari? Pakcik botak kata 1  hari je huhuu. Tunggu je lah ye ;)

4 comments:

  1. Gannu Nelang gitu...hehhehe...Bangga seh!!

    ReplyDelete
  2. marzuki yusuf kwn sy..nk no fon dia ka?hahahahaha

    ReplyDelete