Saturday, June 4, 2011

Milo vs Vico vs Radix Koko

Minuman yg perlu ada kat rumah saya adalah kopi (yg ni wajib ada), teh dan minuman bercoklat. Biasanya beli milo lah kalu yg bercoklat tu.

Masalahnya pakcik botak ni kdg2 kalu minum milo dia memeruts. Kadang2 ok je. Rupa2 nya baru tau kalu dia minum milo yg dibeli dr Mydin perut dia akan buat hal. Hari tu dapat Milo 2kg free masa family day wisma darul iman, bila dia munum je sakit perut. So alternatif lain kita try Vico pulak. Vico pun ok, rasa lagi sedap dar Milo.

Pastu siang tadi g Sabasun cari barang dapor tetiba nampak Radix Koko ni. pakcik botak ni kan obses skit dgn HPA ni. Beli jugak ayam organik td. Kita try tgk rasa dia camne.

Rupanya lagi sedap la Radix koko ni. Hmmm kita tukar brand la plak. Huhuhu harga radix koko ni RM 19.90 utk 1 kg.

2 comments: