Thursday, June 2, 2011

31

Selamat hari tua buat diriku. Hukhukhuk dah 31 tahun uolls. Tua ke? hahaha tua lah ye tp hati masih rasa mcm 25. hahahaha boleh lah kan.. Selalu sembang2 dgn pakcik botak dan kitorang perasan yg zaman sekarang ni bukan zaman kita dah. Skrg ni zaman budak2 umur 25 tahun. Terasa dah tua bila tgk adik2 dh kawen...hahahahaha.

Sambutan camne ye? since anniversary dgn birthday adalah selang 2 hari je maka sambut sekaligus je lah.Masa anniversary pakcik botak masih berkursus. Rabu tu dia balik sedang molek le dgn birthday. Kitorang makan2 je kat ZIQ.

Yg bestnye saya mmg x saspek akan dpt apa2 la sbb dia kursus kan. so rabu tu g ambik dia pastu dia hantar saya ke opis balik dan dia balik umah. Dlm kul 4 tu tetiba ada org hantar bunga..waaaaaaahhh sukaaaaaa!!!!



a bouquet of pink roses for me.. bunga2 ni dah cukup utk menggembirakan hatiku ;) 


a box of present for him for our 3rd anniversary

hahahaha terbalik kut. Patutnya birthday saya yg dpy hadiah. sbnrnya tak jangka pun nk bagi hadiah ni secara kebetulan je. Hadiah apa? Rahsia..huhuu rahsia lah sgt. Opismate ku tau le..Hahahaha. Apa pun saya tak mengharap kan sebarang hadiah pun, dh dpt bunga tu kira best giler dah. hahahahaha

Aku happy hidup bersama kamu sayang ;)

7 comments:

  1. selamat hari lahir...laaaa baru 31 tahun...muda remaja lagi tueee.

    ReplyDelete
  2. Best towww...selamat hari lahir jugak..mantain chumelll...

    ReplyDelete
  3. happy birthday and happy anniversary. jauh lagi pejalanan.

    ReplyDelete
  4. hepi besday, semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat

    semoga bahagia milik kalian sehingga ke syurga

    untungnya dpt bunga

    sy penah request bunga kat husband baru2 ni, dia kata boleh makan ke? sy ckp boleh apa, bunga kantan boleh mkn :-) hahahhaa

    ReplyDelete
  5. hepi besday to u..semoga diberkati & dilindungi rahmatNYA aminn..

    ReplyDelete