Wednesday, May 4, 2011

Wordless Wednesday

Rentetan dari entry g mydin mall semalam.

Pagi td masa nk g keja pakcik botak tanya aku, kereta kena gores ke masa p site semalam. semalam saya bawak keta pegi Ajil. PAstu saya kata xde pun. Tetiba teringat. Malam td masa p mydin parking mmg hazab la. Mungkin keta sebelah nk kuar kena depan.

Sentap betol la. Nak kata teruk xle teruk mana. Sikit je kut tp sakit hati dan sakit mata menengoknye. Salah aku ke..?

Terus xde mood. Masuk keta pon senyap je. Aku rasa bersalah pulak sbb aku yg ajak g Mdin tu. Bukan xde kat tmpat lain tp kat Mydin banyak pilihan. Pastu masa dekat nk smpai opis tadi aku kena sound dek pakcik botak atas kesilapan aku sendiri jugak. Sedih, marah, geram dgn diri sendiri. Terus kuar keta x salam.

Pastu kat FB pakcik botak dia update status mengharamkan kereta kami ke Mydin Mall. Lagi lah buat aku rasa bersalah.

Nk buat keja pon xde mood.

5 comments:

  1. teruk ke tu dear? tmpt sesak2 cam tu kena parking jauh2.. biar jauh asal selamat :)

    ReplyDelete
  2. sabar ye.. benda dah nak jadi..lagipun bukan kita sengaja..
    =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kite suka gak mydin sbb semua brg ade n murah tp jarang g sbb prking. kalu gi pun btul2 lpas smayang marghrib sbb time tu prking byk kosong.

    ReplyDelete
  5. biasalah tu kak na..mydin punya pasal..kalu dah nak kena..bukan setakat mydin..pergi padang bola pun blh kena..kan..kan..kan

    ReplyDelete