Thursday, May 5, 2011

Sutera Bidadari by Ramlee Awang Murshid

Kepada peminat2 Ramlee Awang Murshid, novel terbaru beliau dh terbit lah...!

Saya duk blogwalk. Terbaca la yg novel baru dah kuar. Terus goggle nak confirm. Sekali mmg dh kluar lah. Apa lagiii, kita serang PSI lee..!

harmoni ni saya beli tiap2 bulan sbnrnya tp bila dh slalu baca jd boring plak. Jd skrg ni beli bila teringat je.


ni lah cover depan dia.. cantik kan..? 

Habit saya kalu novel RAM ni mesti sayang nak baca. Peram dulu dalam plastik seminggu dua, baru lah koyakkan plastik yg membalut tu dgn hati2..hahaha kdg2 sayang pulak kat plastik. Rasa nak simpan je hahahahahaa.

7 comments:

  1. sy pun fanatik dgn penulis novel ini :-)

    ReplyDelete
  2. tak beli lagi sutera bidadari ni...semlm ke MPH tak ada lagi laaaa...huwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Assalam Hunny...
    Suka gak baca buku tulisan RAM tapi x semua la. Ari tue masa kat PBAKL ada nampak kelibat RAM tapi x sempat jumpa dia....nanti review la pasal buku nie erk hehehhe

    ReplyDelete
  4. BSB x suka baca novel, baru nak start jer mula ler mengantuk tapi selalu layan HBO jerrr heeheehh

    ReplyDelete
  5. x yah buang plastik tu.lps abis bc simpan semula dlm plastik :)

    ReplyDelete
  6. beli dua lenkali..satu untuk simpan je..satu buat ulang2 baca..hahahahaha

    ReplyDelete