Monday, May 30, 2011

Dinner @ Riyaz Heritage

Hari khamis minggu lepas PB ajak join dinner yg opis dia buat sebab nk meraikan majlis perpisahan bekas bos mereka yg dpt naik pangkat. Huhuhusegan juga tp PB kata boleh bawak pasangan makan kita pun follow lah ;)

Ada juga sambutan hari lahir Cik Ida memandangkan sehari sebelumnya adalah birthday beliau. Makanan pun ok la tp sbb saya kurang gemar kalu  mkn nasi kat hotel ni, maka ratah2 lauk je. Pastu mkn kek dgn agar santan. Terbaik wok!

Gambar kredit to omey Naomei ;)

 Nampak tak si ayu berbaju hijau munge2 tu ..ahaks!

 ucapan oleh cik ida. PB kat blkg tukang jd MC

 birthday cik ida yg ke..teeettttt!







Tgk gmbar je lah ye..ngantuks giler ni..

0 cuit-cuit:

Post a Comment