Thursday, February 10, 2011

Kolam renang dibuka semula

Semalam masa kat opis pakcik botak call katanya Nadia si ADO bgtau kolam renang a.k.a Pusat Akuatik akan dibuka semula. Bestnyeeeeeee! Lama dh terbengkalai hobi ku yg satu ni. Dulu dh start belajar berenang tapi x lama tutup sebab ada kebocoran katanya. Lama berkurun aku tunggu ada lah setahun lebih, alih2 pertengahan bulan ni baru akan dibuka semula. Hahahah best best!


malam tadi terus cari cari balik bikini baju renang  dgn cap. Lupa letak kat mana, sib baik jumpa. Goggle dh ada. Tak sabar tau!


Nak tgk baju renang saya? hehehehee 

6 comments:

  1. baju renang corak harimau bintang..aummm.. ehehehe. boleh fit badan kalau tiap tiaphari renang nih

    ReplyDelete
  2. hehe swimming is a good exercise kan.. :)

    ReplyDelete
  3. salam,berenang best gak, lepas berenang perut jadi lapar kan.

    ReplyDelete
  4. me too..suka swimming tapi dah lama beno tak swimming :-)

    ReplyDelete
  5. wahhh... bestnya kalo mekchu ni pandai swim jugak.. nk tnggelam kan muka pun takut.. hahaha...

    ReplyDelete
  6. Kty ngn anak2 pun mesti buat aktiviti renang setiap minggu

    ReplyDelete