Tuesday, February 8, 2011

Bila bos ada blog....

Alkisahnya bos saya ni dia mintak letakkan 1 pc dlm bilik dia. Time bosan boleh main FB katanya. Hahaha...Asalnya memang  takdok pc sbb dh ada laptop tp xkan bos nak usung laptop mcm org muda plak huhuu. tapi bos mmg berjiwa muda pon

Jadinye semalam Joe si budak IT duk psg2 pc baru pastu bookmarks semua page yg bos duk baca. Dlm duk sembang2 tu terkeluar lah cite psl blog. Asalnya bos dh ada blog dulu tapi x aktif. Sekarang dia nak hidupkan balik. Joe pun bgtau lah buat blog ni blh buat duit. hahaha kena explain plak psl nuffnang. Last2 dia mintak masukkan juga nuffnang tu.

So tadi godek2 balik blog lama. Saya tau username dan pasword nya psl dulu saya juga yg buatkan hahahhaa. Sudahnya tak ingt pasword. kena reset balik nasib baik boleh. Tukar pasword baru so godek2 la dulu mana yg patut. Tapi malangnya nuffnang takleh bukak plak ari ni. knp ntah.

Godek punya godek bos suh bookmark kan saya punya blog skali hahahaha. Aaahh sudaaaah xleh nak kutuk2 org pejabat la  kalu mcm nih hahahaha. Kena buat entry g sopan2 gitu. 

So kawan2 kalu rajin jenguk lah blog bos saya nih, kita pakat bagi sokongan kat dia even x banyak entry lagi..hehehe tulung promote belog bos :P


Selamat ber belog bos!

11 comments:

  1. wow...boss u mesti sporting...i skrg ni dlm dilema...boss i request jd friend kat fb...pastu i terpaksa la accept..natijahnya...sgt susah nk up date status skrg ni...huhuhu...tp yg bestnya i dpt tahu dia main farmville kat opis...hohoho

    ReplyDelete
  2. wow...boss u mesti sporting...i skrg ni dlm dilema...boss i request jd friend kat fb...pastu i terpaksa la accept..natijahnya...sgt susah nk up date status skrg ni...huhuhu...tp yg bestnya i dpt tahu dia main farmville kat opis...hohoho

    ReplyDelete
  3. ni leh dpt bonus lebih ni. kalau bos x bagi ..mmg x patut. huhuh

    ReplyDelete
  4. dizi,

    hahaha mmg sporting giler. kitorang orait je dgn FB bos pun sama naik. dia kata dia tau apa yg kitorang buat tp setakat ni bos x marah pun..hahaha



    BSB,

    hehehe tu lah ingt nk masukkan semua..



    tun,

    hahahahaha betul3!

    ReplyDelete
  5. ganaz bos kak na...sporting giler
    tp ssh gok ork bila org terdkt tau xtvt kiter..mcm fb gak..segan nak apdate status..sbb 2 3 org opismate pun add fb...

    ReplyDelete
  6. alamak bahaya tu... kena sentiasa berhati hati dng kata kata :)

    ReplyDelete
  7. Idah,

    mmg sporting giler..huhu



    elly,

    betul tu kak, xleh nk kutuk, marah la pasni. kena jaga standard dpn bos..hahaha

    ReplyDelete
  8. kty pun bos sporting.dia baca blog kty ..

    ReplyDelete
  9. hahaha... kty, bagusnye bos kty..dia chinese kan? hehhee patut kty ngam dgn bos..heheh

    ReplyDelete
  10. hahaha bagus la korang... klu sye msti xkan/xbrani nak share psl blog ngan bos, kekekeke..

    ReplyDelete