Monday, February 21, 2011

Asyik makaaaaaaan je...bila nk diet ni..

Assalamualaikum uolls,

Entry makan2 lagiks. Tapi  ni bukan masak2 ye, makan2 je.

Pagi tadi ada discussion kat site Ajil, sblm tu breakfast nasi kerabu ayam goreng dulu kat kedai atas bukit. Sedap giler weh. Nak compare dgn nasi kerabu Norra sedap yg ni lagi psl dia x manis mcm Norra. tapi sini punya ayam goreng bukan ayam bakar.



Abis discussion dkt lunch hour. So p makan terus n decide makan kat 'goat island' uolls. lama tak makan nasi goreng ayam madu. Ari tu dia tutup sbb renovate.


 Tetap meletops mcm dulu :D


Semalam dating dgn pakcik botak kitorang makan kat Restoren Mira yg dekat Avon tu. Rindu nak makan rojak. Best!



Tadi kebetulan p teman fiza cari baju renang, ternampak lah penimbang. Pakat naik timbang. Saya punya berat aduuuus. Tak sanggup nak tengok. Ngeriii!!

Patut ramai yg tegur muka ku chubby skrg.. :(

MySpace

9 comments:

  1. hahahhaha...jom makan2 lagi...samer la kite kak...asyik manakn je..tp ni baru dpt benti maakn 2 hari..coz demam..huhuuhuh

    ReplyDelete
  2. hehe..bkn senang nak diet bagi org bekerja mcm kita ni, hari2 ada godaan makan...huhu..kena kuat iman betul2..wah!;)

    ReplyDelete
  3. hahahahahhaha...saya pun timbangnaik 1kg..terus start diet balik minggu nih...ngeri seyhs

    ReplyDelete
  4. amboi..mari ajil dok royak doh sepatoh
    huh!!!majuk rr

    ReplyDelete
  5. missalongwani,

    hahahaha k.na kalu demam lg berselera


    kejora,

    betul2, ada je dugaan ;)


    diamilikku,

    ngeri wehhh hahaha


    cheqna,

    mari marai2 cheqna, nanti next time k.na kabo. huhuhu

    ReplyDelete
  6. nasi kerabu kedai atas bukit mana tu kak na?mcm sedap je..huhuhu

    ReplyDelete
  7. rosstina,

    ala, syahrul tau tmpat tu..kat bukit sikit je kat ajil tu le..

    cpt le mkn sblm due hahaha

    ReplyDelete
  8. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 15 Pounds in Only 21 Days!

    ReplyDelete