Tuesday, February 1, 2011

25 things

Kena tag dgn ibu cik aiyu isabella ni. 25 perkara tentang anda. Apa2 je lah ;)

  1. Seorang perempuan dan seorang isteri. Belum jadi ibu lagi.
  2. Lahir di Trg, sekolah di Trg, masuk U pun kat Trg, keja pun kat Trg. Kawen pun dgn org Trg jugak ;)
  3. Suka makan. Tu yg payah nk diet :D
  4. Hobi no. 1 adalah membaca. 
  5. Cita-cita nak buat mini library dlm umah ;)
  6. Sedang mengasah balik hobi lama utk mengisi masa terluang di hujung minggu.
  7. Seorang yg cepat gelabah, cepat risau dan cepat marah tapi cepat cool..hehehe
  8. Cpt mengalirkan airmata kalu bab2 yg menyentuh perasaan. Kalu sakit blh tahan pulak :D
  9. Sukakan budak2.
  10. Suka makan tauhu sumbat, tauhu goreng dan yg sewaktu dgn nya tapi tak suka air soya.
  11. Tak suka lipat kain tp terpaksa lipat.
  12. Pernah bercita2 nk tulis novel. Sempat tulis dlm 10 m/s pastu xde idea hahaha.
  13. Pengumpul novel Ramli Awang Murshid.
  14. Cepat terjaga di waktu pagi. Masa kat asrama jadi tukang kejut org bangun. 
  15. Suka baca atau tonton citer2 yg thriller, seram tp kena ada teman le hahaha.
  16. Suka makan sundae cone McD yg singgit tu.
  17. Suka mekap org tp tak suka mekap muka sendiri. Ada jugak cita2 nk jadi mak andam hehehe.
  18. Saya dan suami mempunyai saiz kasut yg sama. Bukan kaki saya yg besar tapi kaki dia yg kecik hahahaha. Kitorang share kasut sukan.
  19. Sangat suka makan char kuey teow. tgh berusaha utk buat CKT yg rasa mcm kat kedai ;D
  20. Tak pandai buat kek ;P
  21. Suka baca blog org.
  22. Teringin nak buat photoshoot outdoor pakai baju kawen...heeeeeeee ada or nk sponsor?
  23. Tempat paling digemari utk bercuti -pulaaauuuuuuu!
  24. Suka berenang tp berenang katak je lah. Cikgu tak abis ajar kolam dh kena tutup ;p
  25. Teringin nk jumpa mbak monas ;>
Cukup la 25. Apa yg terlintas aku tulis hahahaha. Nak tag mbak monas lah, kasi idea utk dia update blog ;)

MySpace

4 comments:

  1. lamanya tak singgah..nak diet yer..hehehehhehe :)...samalah kita...tapi saya dah surrender tak berjaya....

    ReplyDelete
  2. same r kita...x suke lioat kaen gak.

    ReplyDelete