Tuesday, January 18, 2011

Pizza hut oh pizza hut

Ini kali ke 2 pengalaman saya dgn pizza hut kat Giant K.Trg. Service lambaaaattt gilerrrrr. Alkisahnya baru ni terasa la nk makan meatball kat pizza so decide p pizza kat Giant. Mula2 tu rasa mcm serik je takut terkena. Tapi gi je lah psl malas nk masuk bandar.

Sampai je mcm ada la sorang staf dia serve suh duk kat mana2 kan. Ramai juga lah masa tu. Pastu kami tunggu punya tunggu dlm 5 minit gitu xde sorang pun mai hulur menu. Biasa dia terus bagi menu kan.

Saya tengok org yg baru masuk tu dia terus bagi menu. tunggu jap lagi nih. Last2 pakcik botak ajak blah. Masa sampai kat pintu nk kuar tu sorang staf tanya, saya pun bagitau la, dh dekat 10 minit duk dlm tu sorang pun x dtg bagi menu. Memang terkena lagi la. Dulu makanan lambat sampai. Aduss serik dah rasanya pas ni.

Last2 p RasaMas je. Laju giler service. Pasni mmg xkan jejak la kaki kat pizza Giant tu.



 Puas hati. Walaupun  xde makanan yg nak tapi layanan yg bagus so sgt puas hati ;)

7 comments:

  1. owh..kene jugak ke??along pon kene gitu gop..tu yg malas g situ..pastu..kualiti makanan..mmg out trus....xsama dengan rasa yang kat bandar tu....ptt kite emailkan aje,kat bos pizza tuh..soh baiki pengurusan citu..truk sgtkan..

    ReplyDelete
  2. sy pon pernah terkena..service lambat dan lembap giler...pakat boikot ramai2 pizza tuh..hehe

    ReplyDelete
  3. molek2...ramai yg dh terkena..nt nk email kat dia komplen skit

    ReplyDelete
  4. marina, kalau kat indon, layanan pizza la paling siksa, terlalu sopan dan kadang merepek2, ko tgh makan dia akan datang lagi "Bagaimana pesanannya ibu/bapak? Sudah lengkap semua? pitsanya enak hari ini? Blabla"

    ReplyDelete
  5. ween,

    hahaahaha gitu plak.. kalu aku aku ckp je 'p main jauh2..' hahahaha

    ReplyDelete
  6. rasanya pizza kat mana2 pun dah teruk la..kat perlis nih pun sama..lembabs giler servicenya..kadang2 memang menyampah tak nak makan dah situ..tapi bila fikir2 balik..teringin tu terpaksa je lah tunggu walaupun lambat..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. lambat smpai pizza xper..tau..tgh dok masak..masalah...bab nak amik order pon lembab...pe kes...sakit jiwa oooooooooooo

    ReplyDelete