Thursday, January 6, 2011

Nasi Kukus Yasmin

Siang tadi hujan lebat giler. Patut la sejuk semacam je. Dh nak dekat lunch hour perut start bunyik dah. Kalu hujan gini alamatnya makan kat kantin bawah je la. Boring dh tp terpaksa le. Hujan susah skit nk g makan kat luar.

Tetiba je fiza kata bos nak belanja. Hohoho best2! suruh ajak semua. Tp ajak geng2 je lah, yg bukan geng tak ajak. Nasib la sape suruh tak geng hahahaha.

Bos bawak p kat Jalan Kg Dalam, dekat dgn stokis tuppeware. Nama kedai Warung Yasmin. Nasi kukus uolls. Nasi tak kukus pon ada ;P

 ayam goreng dia best. besar giler tapi x muak la psl panas + lapo kut. Hahaha



tima kaceh bos belanje..tima kaceh juga pd fiza tolong kipas bos suh belanje hahahahaha. Ingt ye bos kata sebulan sekali nak belanje. Boleh le kalu nak list tmpat makan kat mana plak utk bulan depan..hahahahaha

MySpace

5 comments:

  1. kite pun baru je lepas makan nasi kukus..

    ReplyDelete
  2. owwh..!! leh try nie.. sdap ekk..? sebab dah dekat ngn umah mak nie.. xpernh terjh lagi nie..

    ReplyDelete
  3. baiknya hati bos..semoga bos murah rezeki selalu amin

    ReplyDelete
  4. cakap fz kaki bodek ni tak best ni...

    ReplyDelete