Sunday, January 30, 2011

Menu malam ini-sihat dan kenyang ;)

Tadi lunch hour tak kuar rehat pon psl nya masa meeting pagi tu saya bantai tambah 2 kali makan mee goreng. Hahahaha sekaligus utk lunch terus :D. So tengahari tak rehat le. Sudahnya kul 3 lapo kruk krak kruk krak.

Tepon pakcik botak bgtau ptg ni goreng tempe dgn ikan bilis lah. Makan dgn nasi panas2. Rupanya baru teringat, pakcik botak nak kurangkan makan nasi. Aduii sama la saya pon. Ramai yg tegur kami dua2 dh berisi. Memang pon. Spare tyre kat perut dh bnyk ni.

Cadangnya nk kurangkan la nasi tu, dari jumaat ari tu tak makan nasi ni tapi makan benda lain. Harap2 bertahan la ;).

So malam ni tak jadi makan nasi dgn tempe goreng bilis sebabnya masih ada lebihan kuah spageti semalam. Panaskan je pastu rebus spageti skit. Pastu saya goreng tauhu makan dgn carrot, sengkuan dan tauge.


Selamat makan uolss!

4 comments:

  1. boleh tahan juga menu diet tu..siap goreng2 lg..hehehe

    ReplyDelete
  2. uik...ni bkan menu diet la..ni lagi tambah berat la kak.adus...

    ReplyDelete
  3. hahahahaa tu lah.. nk diet nasi katanya tp mkn hok lain lagi berat..hahaha

    ReplyDelete
  4. wahhhhh,,....diet yang bagusssssssss

    ReplyDelete