Tuesday, January 25, 2011

Kecemasan pukul 5 pagi

Pagi2 bangun tido on kan henfon dulu. henfon saya ni bateri dah nyawa2 ikan. Malam2 kena off kalu tak esok pagi confirm xdok bateri. Bukak je terus masuk sms kul 4.53 pagi. 

Rupanya msg dr saya punya pengurus projek kat Ajil. Kwsan Ajil tetiba blackout kul 3 pagi pastu satu submersible pump ni dh terbakar. Sib baik ada generator dan satu lagi submersible blh cover kalu tak mati lah anak2 ku yg baru kuar dari mulut mak nye.

Pagi tadi terus berdesup p Ajil lah. Baju kurung pun baju kurung laaaahhh.






sian anak-anakku.. beli pump baru hari ni jugak buat standby in case jadi lagik mcm tu. sib baik lah ada cover kalu tak habis lah. dah la yg besar tu tinggal nk hantar je.huhuu

~ari ni dpt mama angkat baru ;)

6 comments:

  1. atty,

    ikan tilapia kty ;0



    elly,

    hehhee itu la keja ambe ;)

    ReplyDelete
  2. kasihsayang kita tak ternilaikan..walaupun kita menguruskannya..macam n jaga jagung gak..sayang kat pokok jagung..kak na lak ada ikan..hahahha

    ReplyDelete
  3. noaini,

    betul N, sayang giler..hahaha

    ReplyDelete
  4. errrmmmm~lama dah x g Ajil tgk anak2 ikan en rusman..huhu!!kene g gak skali ni...

    ReplyDelete