Friday, January 21, 2011

Honeymoon 2011

Ini adalah wishlist yg saya nak sangat! Nak g pulauuuuuuu !! Tgh survey2 package yg best2 dan berbaloi. Taknak la mahal sgt tp yg mahal biasanya mmg tip top.

Ada 3 pilihan.
  1. Pulau Redang


 2. Pulau Lang Tengah
 
 
3. Pulau Perhentian
 
Opismate suggest g Pulau Lang Tengah. serach dia punya rate ok jugak. Pulau Redang pon best, x pernah sampai lagi tapi pakej mahal gilos. Tapi service bagus. Kawan2 saya bgtau la. Kalu nk sunyi skit g Pulau Perhentian, nak juga pegi tapi jauh sgt. Kena naik jeti kat Besut nun. Tapi tempat cantik.

Nak g pulau mana ek?

~Simpan duit (baca: berjimat cermat). Hahahaha

8 comments:

  1. bestnye dah ada plan sesiap...pulau perhentian mcm best..

    ReplyDelete
  2. kalu sy, sy xmboh gi pulau redang...ehehehehe

    ReplyDelete
  3. semua pulau tu akak tak samapi lagik ... tapi teringin gak nak pergi

    ReplyDelete
  4. pulau perhentian best...saya dah gi redang diving kat sana..tapi tak sempat gi pulau perhentian...lepas kawin mizan dah tak bagi diving..seksi sangat bajunya kata dia..huhuhuhuhu....tak tercapai impian ku nak dive di sipadan....:(

    ReplyDelete
  5. Salam, BSB pernah pergi semua pulau2 nie tapi 10 yang lalu. Masa tue pulau Lang Tengah yg paling best. Sbb antara 3 pulau nie Lang Tengah lah yg paling kureng tercemar nyerr.

    ReplyDelete
  6. joy,

    pulau perhentian mmg best tapi pakej mahal lor ;)



    ross tina,

    hahahaha of kos la cikgu ross xmo g hahaha



    elly,

    ala kak elly, sempena anniv kak elly ke 10 ni ajak le cik abe hanimuunnn ;)



    diamilikku,

    huhuhu x dapek den nak nolong hahaha



    BSB,

    kwn saya pon bgtau mcm tu..

    ReplyDelete
  7. na, xsilap aku de simpan pakej member aku wat antara 3 pulau2 tu..price dia ok aku rase..berpatutan ah..nnt aku fwd message tu kt mu ok..

    ReplyDelete
  8. cik pah pernah pergi lang tengah n perhentian.. redang tak pernah .. kalau nak ikutkan pergi lang tengah lagi sunyi.. dulu hanya 4 pelancong saje kat island tuh termasuk lah cik pah n pais..harga pun mudah dari perhentian

    ReplyDelete