Wednesday, January 26, 2011

Freezer Mate Set

Sejak duk sendiri ni mood nak memasak tu meluap2. Bila nak masak mesti ada bhn2 mentah dlm peti ais kan terutama bahan2 yg kena duk kat sejuk beku tu cth ayam, udang, ikan. Skrg ni pakai bekas plastik yg nipis tu yg slalu org letak makanan kalu jual tu. Sudahnya 1 jam lebih baru ayam jadi lembut.

Sekarang tidak lagi! hahahaha mcm iklan plak. 2 hari lepas saya order Freeze Mate Set ni, semalam dah sampai. Kebetulan tgh promosi. Saya ni ahli juga Tuppeware ni tp x aktif pon. Tapi still leh dpt harga ahli ;)

Harga setelah potong lagi dr promosi tu dpt RM 120. Suka suka ;D



dragon ball ada 7 bijik kesemuanya. Boleh lah wat letak ikan ke udang ke ayam ke. Senang je lah nanti tak yah berjam menunggu ;)

6 comments:

  1. skang tupperware dengan bentuk yang berbeza, tapi dengan kualiti yang sangat baik.. maintain gitu... mak pun member ni.. tapi belu lagi la tengok produk ni.. hoho

    ReplyDelete
  2. sama la...tapi baru jerk jd ahli sbb senang kalo nak beli pakai sdr..kot2 bole jual dpt gak point...

    ReplyDelete
  3. dah kawen ni.. org pempuan minat benda benda camni kan. kalau dulu.. suka alat mekap la, kasut la, handbag la...

    ReplyDelete
  4. amni,

    hahaha suh mak beli ;)



    tigrismalaya,

    nak jual tp x reti..hahaha ;D



    tun teja,

    betul lah tun ;)

    ReplyDelete
  5. beli.beli.beli.. pastu susun dlm almari .tak pakai ..membazir jer.. ( itu kata laki aku) tapi tetap tak membantutkan semangatku untuk membeli

    ReplyDelete
  6. Salam...
    Terima kasih atas kunjungan ke laman ckLah...


    ***Cantik set tu...nampak kemas.

    ReplyDelete