Friday, January 28, 2011

Cheezy wedges extra cheese pliss!

Hahaha dolu2 masa zmn muda2 slalu lepak KFC pastu wajib la ambik side order cheezy wedges. Pastu WAJIB mintak extra cheese! Hahahaa tapi dulu free laaa. Skrg ni pun mintak extra cheese jugak tapi kena bayar singgit tau!

Alkisahnya baru2 ni masa duk main2 fB terperasan la psl satu serbuk cheese ni. Nama dia Jalapeno Cheese Powder. Org jual tu kata rasa dia mcm cheese yg letak kat cheezy wedges kfc tu la. 

Hoh! terus order 2 peket. hahaha tamak nye. takde lah, dia kata minimun order 2 peket. Minggu lepas dh sampai le. Bancuh2 wat sos cicah tu. Memang sejibik la!




Drpd serbuk tu bancuh dgn air suam je. Ikut suka nak pekat mana. Saya bancuh 1 plastik pastu simpan dlm bekas. Sebab xde botol yg boleh picit2 tu. Dah siap simpan dlm peti. Hohohoho suka lah!


MySpace

6 comments:

  1. sis,
    order dimana kah?ketagih gak cheese cheesy wedges...nyummy2

    ReplyDelete
  2. salam. sy juga menjual cheese ni pada harga :
    250g = rm15 + pos rm5
    500g = rm28 + pos rm7
    atau boleh cod dikajang/bangi/midvalley/kg.baru.. lokasi tertakluk pada perubahan. but kajang/bangi memang confirm leh cod bl2 coz sy tggl c 2... klu nk der bleh contact/sms no.ni 018-2577994 (wani)

    ReplyDelete
  3. http://azurarahman.blogspot.com/2011/09/serbuk-cheese-jalapeno-jalapeno-cheese.html

    for order~TQ

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah ..jemput ke blog akak cheezemaz.blogspot.com boleh order serbuk cheese SESEDAP sos CHEESE WEDGE di KFC hanya RM 10.00 (x termasuk courier. bukan seperti jualan di online lain yang RM 11/ RM 12 / RM 14 (x termasuk courier)

    ReplyDelete