Thursday, January 20, 2011

Bvlgarigirl

Baru sudah khatam blog Arianna si Bvlgarigirl. Kantoi baca blog time opis hehehe ween yg bgtau blog ni. Saya baca dr awal sbb Arianna kata ' u must read the whole story to understand me'. Yeah i read the whole story and it takes me a week to finish it. Huhuhu

Kisah dia dgn kevin. Sungguh mencabar, kalu saya ditempatnya rasa nya hari2 nangis kut. Hahaha. Paling saya suka bila ada entry psl her baby Clara ;). I wish she can put clara's pic on her blog. Mesti super duper comel! Saya nak sgt Arianna ambik Clara dan bawak balik KL stay dgn dia.

Wish the best for Arianna. Update la slalu ye ;)

10 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Arianna Melissa tidak wujud! sila baca details di forum.cari
    http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=696190

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mana la nk baca link tu kalau xde reading permission. ..

      Delete
    2. Mcm mana la nk baca link tu kalau xde reading permission. ..

      Delete
  3. like seriously kan.. bg link.. tp nak bukk x leh... uuuu

    ReplyDelete
  4. Even dah register akaun pun takley nak access. Tah2 scammer jugak. :P

    ReplyDelete
  5. Baca sini ye sis semua...i pun baru tau je...http://bvlgarigirl-sebenar.blogspot.com/
    hm, terpulang penilaian masing2...but to me, memang fake rupanya..rekaaan semata...now i'mwondering vdeo clip lagu cinta dia tu pun cedok dari manalah agaknye....perfect!

    ReplyDelete
  6. cerita kat blog tu mcm x berapa lengkap... buka la permission kat forum tu...

    ReplyDelete
  7. ok dah baca dah. ini post lama ye. huhu masa tu baru kenal. skrg dh kantoi hahahah

    ReplyDelete