Wednesday, January 5, 2011

Biskut kegemaranku nom nom nom ;)

Saya ni bukanlah penggemar biskut. Roti lagi lah. Kira roti tu last choice kalu xde mkanan sgt. Bukan tak leh makan tp x brp gemar. Kalu roti yg ada inti atau ada sosej tu saya suka sgt. hahaha. Tapi itu hari dh jumpa sejenis biskut kat Roti Boy ni. Best oh..!


 biskut ni xde lah senonoh sgt. saya rasa dia main picit je atas tray ni. rasa dia manis x brp manis sgt tp lemak2 gitu, ada hirisan kacang apa ntah pastu ada rasa nyor (read :kelape).


sementara menunggu trafic lite dia plak yg laju masuk mulut..

Eee rasa nak buat je. Buat biskut banyak2 pastu simpan dlm balang. Nak makan ambik je..hehhe mcm lady buat tu ;). Tapi  mcm x reti je..hahaha

MySpace

10 comments:

  1. tu tips mls..sila rajin k..hahhaha..nnti along publish biskut senang..ade badam..nak membuat xla susah..tp part nak bentuk2 tu sedikit kmalasan..hahahha..

    ReplyDelete
  2. cheqna,
    hahaha..biasa dia akan bebel2 kata k.na suka beli itu ini tp last2 dia paling banyk makan ;)

    along,
    hahaha bagi la resepi tu long..:)

    ReplyDelete
  3. sedaplah biskut niee.. sy pun suka gakss.. famos amos pun sedap gakss..

    ReplyDelete
  4. giloo rajen,.,.tegar sgt ni ko marina

    ReplyDelete
  5. su suka roti..nak2 kalau buat sandwich, makan ngan telur...boleh hidup ahh kalau just ada roti je...:) dah biasa kot dari kecik asyik bawak bekal roti je gi sekolah kan

    ReplyDelete
  6. cuba la buat .. nanti jng lupa tepek kat cini tau.. good luck!!

    ReplyDelete
  7. jue,

    famos amous pun sedap tapi biskut dia manis2 lah..


    monas2petronas,

    hahaha aku nk tunggu ko update je..ni aku bagi semangat kat ko.hahhaa



    diamilikku,
    su ni mcm pakcik botak lah. hantu roti. roti kosong pun dia suka..


    elly,

    xdok resepi lg nih..kena gugel yg senang2..hahaha

    ReplyDelete
  8. kalau dah pandai wat sendiri & dah sedap nnti tlg pos kat sini bleh? ingat tau, kalau 'dah sedap'.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. mekchu,

    hahaha kalu sedap...ok ok hahaha

    ReplyDelete