Friday, February 19, 2010

Pernikahan officemate - Syibrah & Kamal

Salam uolls,

Siang td telah berlansung majlis pernikahan ofismate saya - syibrah dan kamal..pengantin laki dan perempuan ni dua2 ofismate saya..diorang bertemu jodoh di ofis, meja sebelah2 lg..huhuhu x sangka sungguh dan mmg diorang sesuai sgt..itu lah jodoh yg x di sangka2..

Dan saya telah diberi tanggungjawab ecece tanggungjawab ke..hahaha..utk menconteng muka pengantin..hahaha tp sib baik ada along wani yg bnyk membantu..last2 dh bertukar jurumekap le..hahaha sy jd assistant plak..kahkahkah

Kita layan gambar ye..
pelamin dia cantik las..tema warna hitam putih..
hantaran dr pihak prmpuan utk lelaki


bilik pengantin, sedikit gelap di situ..pencahayaan kureng..


mekap mata yg natural je, pengantin ni request nk mekap yg simple..hehehe dia ni x biasa pkai mekap..

dgn ofismate hidayah, dia ni pun bakal berkahwin bulan 6 ni..dan tempahan mekap telah dibuat..hehehe..sbnrnya dayah yg tempah utk mekap kawen dia dlu, tp sbb dayah pnya majlis bulan 6, so syib dpt dlu..


knp sedih je ni..? berdebar menunggu saat yg ajaib..hehehe


 
 saat yg ajaib itu..

bergambar dgn pengantin plak, pakcik botak yg ambik ni..berlagak katanya dia ambik gambar elok je..cit poorah!


eh, mcm matching plak pakaian sy dgn pakcik botak..kihkihkih


pengantin malu2 nk pegang2..heehhee

haa ni baru betul..hehhee nak malu apa lg, dh sah kan..


Anyway sy nk ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Syibrah dan Kamal..akhirnya kawen jg dorang..didoakan semoga berkekalan ke akhir hayat, bahagia sentiasa dan dimurahkan rezeki..amiiinn

Thursday, February 11, 2010

Chatting dgn kwn lama

Salam uolls,

Td tgh duk ngadap pc ni tetiba ada org say hi kat ym. ooh rupanya luuk.. luuk ni kwn lama masa dia join dgn company saya dlu..act bukan kwn sbnrnya, dia asalnya one of the board director utk 1 subsidiary syarikat kami but now dia dh xde apa2 lg..

Lama gile x sembang dgn dia, saya pnh cite psl dia dlu tp malas nk cari n3 tu..dia ni org belanda tp masa saya kenal dia dlu dia dh 11 thn duk malaysia, dh pndai ckp melayu pun tp india style la psl dia bljr dgn pekerja dia yg rata2 org india..

Dia tnya saya dh ada brp anak, sy kata xde luck lg..dia dh dpt lg sorang baby girl..namanya Salma Julia..ada binti ke tidak wallahuallam..
Dia kawen dgn org melayu, bini dia melayu mcm kita ni la, baik orgnya tp dr segi pakaian tu mmg dh mcm irg putih dh..hmm xpe lah, nk komen lbh2 pun takut tersalah cakap plak..

dia ada send latest pics dia dgn anak2 dia.. malas nk smpan so dikongsi di sini

 luuk dgn anak sulung dia, donni

dh sekolah dh ni..muka dia x berubah sama mcm ms kecik..


ni baby salma julia dgn mommy..comelnye geram..!


Oh sebenarnya bila chat dgn mat salleh buatkan saya teringat citer2 lama..malas nk ingt sbnrnya tp sbb dh lama biarkan je lah..nk citer kat cini rasanya xperlu lgpun malas nk ingt..

Xpe lah, sy berkawan je...



Wednesday, February 10, 2010

I miss him

Lambatnya hari sabtu...........uwaaaa!!

miss him a lot!


Baru 2 hari kena tingal dh kayak gini rupanye gue.. baru ku tahu derita merindu...kihkihkih


Make over

Salam uolls,

Mlm td pakcik botak kan xde, so sy srh adik sy si Yam masuk bilik nk make over skit..sakit ati tol dgn budak ni, kejap2 gelak, kejap2 kutuk, kejap2 gatal mata la..

sebelum makeover.. pejam mata je la ye klu nmpk bakul kain kat blkg tu.. ;-P


selepas, tudung ni x brp sesuai la..


tukar tudung la, haa yg ni sesuai skit..

abaikan je la tudung yg bersangkut kat blkg tu..

Pas tu panggil mak dgn adik tnjuk hasil make over, waaahh mak terkejut gilos tgk muka lain..hehehe

Jumaat ni testing mekap utk opismate sy plak..doakan saya berjaya dlm minat yg baru ni..

P/s : Nik, along, insa-jgn lupa komen tau..

Tuesday, February 9, 2010

Persediaan utk itu..

Salam uolls,

Td siang g jmpa Nik, ambik brg yg d pesan itu hari.. sy amat berterima kasih atas pertolongan dan ilmu yg dicurahkan dr Nik..jasamu ku kenang..

yg kotak putih tu brg yg ambik td dgn nik, yg kelabu tu bru dpt semalam dr azwa 


antara persediaan utk itu..


esok pg pakcik botak ke langkawi, kursus 4 hari disana, tinggal la sy coram2..huuuuuu


Saturday, February 6, 2010

panas badan..

salam uolls,

pg td tetiba tekak saya perit..biasa klu tekak perit sy akn mndapat selsema..tepat skali..ptg nya hidung dh berair pastu rs panas badan..mintak pakcik botak rasa kut2 la perasaan sy je..dia kata mmg panas..


 disaat sedang bertungkus lumus nk prepare utk board meeting tetiba rs x sihat plak.. esok last day nk compile presentation..alhamdulillah sy pnya part dh siap smalam cuma nk tggu dr marketing aqua je utk compile skali..mintak2 la smpat..

 aduii perut lapar tp xde selera nk mkn...................

Friday, February 5, 2010

Game yg saya slalu main

Salam uolls,

Uolls suka main game x..? sy ni mmg suka main game..bukan apa klu tension2 keja main game le..tp kdg2 tension jg main game ni psl kalu kena game yg ssh, x reti nk main..hahhaa

 ni game happy island, skrg ni game ni je yg saya main dlm fv..sng je, buat chalet ke hotel ke pastu kutip hasil, xpun kutip smpah dpt duit..


farmville ni dh bosan dh..smpai buruk tanaman sbb malas nk harvest..boring dh main game nih..

cafe world ni pun sama, malas dh nak masak..

yg ni dh lama main tp still x bosan lg psl ssh nk jatuh..game ni curi2 main kat ofis tension jg kdg2 main dynomite ni psl fosil tu x jatuh..


xde modal nk update sbnrnya..kehkehkeh..jgn mare..tp betul, sy suka main game..