Wednesday, December 8, 2010

Sample percuma, i liikeee ;)

Ari tu baca sape punya blog ntah. Katanya boelh dpt sample free. Saje la bukak nak try tengok. Barang free kan.. Hahahaha

Oh betullah, boleh dpt sample free dan pas register semua, tunggu je lah dia hntr yek.

Minggu kepas mak tepon, katanya ada 1 kotak Libresse sampai. Huuuu besst! hehhee

 buka laman web ni, pastu kuar 3 persoanaliti nih. korang pilih la nak yg mana satu..


 pas klik tu korang klik plak ' get sample' dlm bulatan kuning tu..


pastu isi la details dlm ni ye ;)


Tunggu je abg posmen hntr kat rumah nanti ;)

13 comments:

  1. sye dah try & dah smpi serta hbis pki dah pown . hahahha
    brg free spe x nak kan ? haha

    ReplyDelete
  2. idah pun dah dpt n hbis pun..
    mende free pakat berebut blaka ork...

    ReplyDelete
  3. nk buat jugak..i loike free sample!

    ReplyDelete
  4. ari tu dah try yg adik punya dapat free..nak kata ok tak lah jugak lebih kurang kotex sajork but tm prefer other brand..tapi kalo dapat yg free bisa ajer..

    ReplyDelete
  5. siti wardah,

    hehe betul3..


    erieq,

    tepat sekali.. ;)


    cik dah ganu kiter,

    aik, tukar nama ek, hehehe

    ReplyDelete
  6. noaini,

    rasanya sekali sorang je kut, kalu pakai nama org lain buleh agaknye ;)


    joy,

    buat jgn x buat..hahaha


    tigrismalaya,

    betul, lbh kurang je..lain org lain pndpatnye ;)

    ReplyDelete
  7. diorang tgh rancak buat promosi ni. itu hari dpt goodie bag libresse masa pergi pasar malam kat PD.

    ReplyDelete
  8. owhh boleh ehh?? hahahhahaha...sangat ketinggalan dan jakun

    ReplyDelete
  9. barang free..
    mesti ramai yang suka..
    heheee

    ReplyDelete
  10. Aritu dah submit dh tapi tak dapat2 pun :(

    ReplyDelete
  11. librese adalah pad yg paling bagus pernah saya pakai.. serius ni!!

    ReplyDelete