Tuesday, December 14, 2010

Nasi Ayam Sukand's Food

Semalam masa nk mencari mkn tengahari round2 la bandar PD. Jumpa la bbrpa kedai makan tp tak berenti pon. Last2 jumpa kedai Sukand's Food ni. Macam best je ;)





ouh! mmg best lah..ayam dia tu dia letak kicap pekat! sedapnye sampai kicap tu saya buat kuah..hahaha

MySpace

5 comments:

  1. hurmmmm...makan ngan cik abg botak semua jadi sedap..hehheheheh :0

    ReplyDelete
  2. jalan2 cari makan....tgk pon dah best...belum rasa lg tu..

    sy ada tag awak pasal blogLarian...dah wat ker? kalo blom joim join...check kt blog ek..

    ReplyDelete
  3. dah sampai n9 ngape tak cari Masak lomak cili api ?

    ReplyDelete
  4. rasenye kedai nasik ayam tue memang famous kat bandar PD..tapi x pernah cuba lagi. next time balik kg bole ler saya singgah makan kat c2

    ReplyDelete