Thursday, December 16, 2010

Balak2 K-pop

Series, saya tak pernah tonton citer korea. Winter sonata ke, full house ke mmg tak pernah ikut dan tak pernah tengok. Bukan tak suka tapi kalu start tengok mesti kena ikut sampai habis baru syok kan. masalahnya skrg ni sudah payah nk tengok citer bersiri gtu.

Tapi kan, org Kore ni saya perasan mmg cantik cun melecun kan? mata dia xlah sepet sgt, lagi satu kulit dia gebuuuuu. Laki pompuan sama gebu kulit dia kan..? hahaha

eh melalut2 plak.. sbnrnya diorang nih nk dtg wat konsert. sape2 yg minat tu p dptkan tiket cepat2!


Suka tgk iklan diorang jat tv yg boyband korea nyanyi2 tu..huhuhu sedap lagu. walhal x paham puun..

0 cuit-cuit:

Post a Comment