Saturday, July 10, 2010

Ok dah..

Oh blog ku sayang..kenapalah engkau tetiba buat hal..

Sekarang ni sedang bersiaran secara x langsung dari Seroja Inn tepi Wakaf Che Yeh..Pagi td bertolak dr K.Trg, esok balik le..1st time tau dtg wkf che yeh ni..hahaha pakcik botak la ni, nak jalan2 p KB, saya apa lagiks, PANTANG DI AJAK..hahaha huruf beso lg kau..

Saje je nak jalan2, asyik p belah kuantan je, kali ni kita tukar angin p KB lak..best2..! 

 tok bali's bridge..hahaha ckp omputeh wa ckp lu..

kito ambek jale ko KB deh

sapa doh seroja inn, kawe tido sini le

 Ptg td pas zohor p parkson, pastu jumpa butik Akemi, skali ada offer kau..! hapa lagi pilih jgn x pilih..hahaha rembat le comforter dgn bantal 7 hole 2 bijik..comforter tu simpan pakai rmh baru nanti, bantal tu pakai terus la..hahaha. Sejak2 pakai comforter ni rasa x sesuaiiiii dah pakai selimut biasa..menggigil uoll bila pakai yg biasa tu..

makan di radix fried chicken..boleh tahan rasa nye cuma menu x banyak tp utk alternatif selain kfc boleh try rfc..dah lama kitorang cari rfc ni last2 jmpa sini..

pakcik botak nak amik background, ingt dia x masuk saya sekali, tu yg muka pelik tu..hahaha

pakcik model di dpn KBTC, masa ni pas round pasar siti khadijah. kitorang smpai kul 5 lbh org dh nak balik meniaga dah..

td p wakaf che yeh plak..round2 beli tikar buluh, mak kirim tikar plastik..ni sayur2  yg berbungkus2 ni utk jual tgh mlm nanti..banyak giler uoll..

beli salak selatan madu 2 kg. 1 kg rm4, rasa mcm murah biasa saya beli rm6-rm8 per kg. terus beli 2 kg..tamak! hahhaa


seronot tgk abg ni jual barang..dia main lelong2 barang murah gileerrrrrr.yg dia bagi free pun ada.. pastu siap dpt hadiah free lps beli barang tu..xtau cmne dia dpt untung. td dia jual 2 pcs spek rayban yg katanya berharga rm280 tp sbb ada reject skit so kena reject la, dia siap toreh, bakar lagi tp x jadik apa2 pun kat cermin tu. katanya original dia jual 2 pcs dgn harga rm30 siap percuma tali pinggang..xtau la kut2 replika tp entah la..masa dia buat ujian tu semua mmg ok la x jadik apa2..klakar  tau, ramai yg mai tengok..

hahaha kesimpulannye saya rasa ini bukan kali terakhir saya dtg sini, confirm akan datang lg..hahaha

~harap blog ku x buat hal lagik..

7 comments:

  1. tiap kali balik Besut saya akan ajak incik suami mari wakaf che yeh...tp sekali pon permintaan x dilayan..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha wkf che yeh x brp best sgt..yg best masa g parkson..ahahaha

    ReplyDelete
  3. bestnya jalan2 gi kb. aku pun dah lama tak kesana

    ReplyDelete
  4. best pergi ke KB...antara Kuantan dgn KB...lebih prefer KB..banyak tempat blm explore..kena mahir jalan2 KB-Hisyam

    ReplyDelete
  5. seronoknya g kelantan.. last sy g kelantan 2004/05..

    besttt.. tp x leh g dgn makanan dia. manis belaka. hehh.

    ReplyDelete
  6. izman,

    best jln2 kat kelantan ni psl ramai org meniaga..

    irma,

    sama la dgna akak, mkn pun main pilih2 je..hahaa

    ReplyDelete
  7. bestnya kat kb, saya suka ke sana....makanan dia tak terlawan

    ReplyDelete