Saturday, July 24, 2010

Lan Banana & Baulu Kak Sal

Kali ni saya nak bagitau ada satu tempat yang kalau saya lalu jalan tu je mesti berhenti nak beli air..Sebenarnya gerai jual goreng pisang. ia terletak di Simpang Tokku jalan menghala ke wakaf beruas. lepas simpang sikit je terus jumpa gerai tu. sape org trg tau rasanya kat mana. :-)

Nama gerai ni Lan Banana..hahaha unik betul. Saya dah ketagih air jagung dia. sedap giler wehh..

kedai ni di buka dr 10 pagi- 6 ptg. ada mcm2 yang di jual di sini. ada goreng pisang, keropok goreng, jemput pisang, jemput bawang, mi goreng, nasi goreng, kuih karipap 4 segi, ABC, air jagung. fuhh banyak tu. tp favourite saya air jagung dgn jemput pisang. sedaaap.

 ni rupanya air jagung yg buatkan saya ketagih. dia letak jagung dlm tin, pastu air batu parut. campur dgn air nisan dan last skali susu cair. perrghh mmg meletup la..rasa dia ala2 cendol tp ada jagung.


pakcik imam botak kata sedaaappp.

Pas beli air jagung, mak nak beli baulu  pulak. berhadapan dgn Lan Banana ada gerai Baulu Kak Sal. Sedap baulu dia, cute je.

emak sebagai model ;-P


tgk, abbynofanaskova jadi model hahaha

 
gebu gebas baulu dia. sedap. sila la beli :-) tolong promote.

10 comments:

  1. air jagung fresh ke kak?

    ~sambil telan liur.. eh, silap. telan coklat~ heheh

    ReplyDelete
  2. jagung tu dia letak jagung dlm tin, pastu letak ais parut pastu tuang air gula melaka gantikan sirap and last skali dia tuang susu cair..rs dia blh kata mcm cendol la tp versi jagung

    ReplyDelete
  3. memang sedap pun kak na..n pun selalu bli jugak..tapai goreng dia sedap...

    ReplyDelete
  4. Baulu Kak Sal kat wakaf Beruas..tu mmg salalu beli...utk tempahan kahwin pn ad...mmg sedap kata nya..

    ReplyDelete
  5. Kena Test Jgk Baulu Kak Sal,Ramai Sgt Cakap Baulu Ni Sedap..

    ReplyDelete
  6. Gοod day! Wοuld you mind if I share your blog wіth my zynga group?
    Thегe's a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

    my weblog ... richopportunities.com

    ReplyDelete
  7. I like thе vаluable infο yοu
    supply fоr your articleѕ. I will boοkmaгk your blog and
    take а looκ аt again right
    here rеgulаrly. I am гeasоnably cегtain I will learn mаny new stuff right here!

    Good luck for the next!

    Also viѕit mу blog post :: abrir cuenta facebook

    ReplyDelete
  8. I am curiοus to find out whаt blog ѕystem уou have been utilizing?
    I'm having some small security issues with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

    Also visit my webpage :: crustgames.com

    ReplyDelete