Saturday, July 3, 2010

Cute birdy

tweet tweet tweet... tweet tweet tweetttt..

bunyi apa tu..??  oh bunyi burung rupa nye  :-) 

burung apaaa..??  burung muraai..

burung apaaa..?? burung murai....

hahahhaa apa cite psl burung nih..? blog saya ada 2 ekor burung kiut sebagai pelakon utamanya..umpamanya saya dan pakcik botak la kan..


eh ada lagi sekor le burung merah kat tepi tu....haaaa ni nak citer nih..td masa duk jln2 blog kwn2 terjumpa la blog aizat-umur-19-tahun ni.. kreatif eh dia ni..

so saya apa lagi try test kat blog ikansinggang dulu..menjadik..pastu letak kat blog ni plak..hahhaa nasib baik jadi juga..hahaha many thanks to aizat sbb reka birdymood ni..hehehe. kalu nk try korang klik kat bawah ni ye..step nak letak birdy ni pun ada..


apa lagi..meh pakat letak dlm blog masing2..nanti sama2 ucap terima kasih pd aizat..hehehe

1 comment:

  1. hahahhahah..cute je burung tu duk kepak2 sayap kannn

    ReplyDelete