Sunday, May 16, 2010

Pertunangan mariam

Salam uolls,

Sabtu malam baru ni berlangsung la majlis pertunangan adik prmpuan saya yg no 5..asalnya nk risik je pastu last minit katanya nk tunang so kelam kabut jg siapkan brg2 tu..nasib baik sepupuku ada tukang sponsor kain yg tepek kat dinding dgn tepek2 bunga kat hantaran..

Majlis simple je, kecil2an je..x panggil org pun just sedara mara terdekat..menunya nasi kuning dgn ketupat sotong..kan skrg ni dh masuk musim candat sotong..

blm siap lg ni.. mekap simple2 saje.kak andam masa ni tgh seksi psl panas sgt cuaca so xdak la gmbr kak andam ye..hahaha

wit kakak yg masam hahaha kakak jgn marah ye..


sebahagian hantaran

uncle n cousins..yg baju melayu light purple tu pakcik saya, yg prmpuan tu spupu sy dgn hubbynye..

budak bucuk + masam =bucam

lawak tul part ni, bakal mertua nk sarung cincin kat tgn kiri, sekali dia dh pkai cincin dh, so kena tukar cincin yg sedia ada, tu yg tdung merah makcik sy tgh nak sarung balik cincin asal ke jari kanan smntra bakal mertua sarung cincin tunang..hahaha  bolok ek..

selesai sudah..lega la tu..

makan2..

pakcik botak dgn budak bucuk masam

percubaan pertama nk amik gmbr berdua gagal psl tgn tukang amik gmbr parkinson..gegege gegar gmbo..hahhaa

kami..apsal haku nmpak mcm pregnant je..confuse2..gmbar ni tipu..hahaha

ni la tukang gmbr yg gegar2 tgn tu..hahaha kakak gurau je..kikiki

Adikm prmpuan sy yg no 7 pun dh dirisik, insyaallah cadangnya langsung majlis ni sekaligus nt..senang sekali harung je.. jadinya adik2 prmpuan dh xde yg available..tinggal yg laki la 4 org yg available..

3 comments:

  1. tinggal yg laki la 4 org yg available..
    --kak na, ade ank dara kt ofis ni suh kenen kn.. :P

    ReplyDelete
  2. hahahaa.. 1 umo 33 (single tp x available) 1 umo 26 (ni x pasti gok available ke x) 1 umo 23 (hok ni available) 1 umo 15 (ni x available rasa) hahaha no k hok mana se?

    ReplyDelete
  3. hehehhee.. nnt kita tanya dorg semula..

    ReplyDelete