Tuesday, May 11, 2010

Pakcik botak..

Tengok la pakcik botak ni..haissh ingt dia tinggal juga 1 inci..Rupanya habis dia kasi licin..


pose pas siap bergunting smpai licin.. dekat sejam gue tggu dlm mobil..org ramai katanya..hadoii..!


pakai ihram katanya..mana ada ihram wrna fink..suka ati je.. hahaha


ntahapehape..


pandangan dari belakang..hadoi la..layankan aje la..


dh mcm bintang 3 plak aku tgk..hahaha, bru balik dr china katanya..hmm muka pun dh mmg ada iras2..bila dh botak lagi le..ms dlm flight siap ada sorang cina  tu speaking cina dgn dia..hahaha


last but not least..hahaha ada sensored skit d ctu..hahaha

6 comments:

  1. diorang rasa ringan kot kepala bila botak cenggitu..hehhehehe....mizan pun suka botak..tapi su tak bagi..memang paksa dia tinggal jugak seinci dua...

    ReplyDelete
  2. tergelak kty ..tang pakai ihram tu..
    takpe..mana tau one day pakai betui2..

    ReplyDelete
  3. diamilikku,

    sy mmg suka kalu dia botak..sbb dia ni malas nk syampu rambut..best plak tgk dia botak, rasa ringan je..kita pun rs nk botak juga..hahaha

    kty,

    hahaha balik keja buka baju nk mandi..skali kena ambik gmbr dlu..tu yg smbar tuala jd ihram tu..hehhe mudah2an satu hari nt blh le pakai ihram tu..insyaallah

    ReplyDelete
  4. saya tahu apa yang sensor tu..hahahaha..cam buleh agak apa..ahahaha

    ReplyDelete