Saturday, May 8, 2010

Ole2 dr China


Salam uolls,

 Pakcik botak kan dia ke China Sabtu lps, semalam bru smpai rumah..hahha seminggu x jumpa rindu wa ckp lu..hahaha

Sampai rmh kul 8 mlm, asalnya khamis mlm jumaat tu dh smpai ke LCCT tp sbb tgh mlm kan so diorang tdo KL 1 mlm sbb nya ada geng dia nk cari kain wat balik ke bini..hahaha ingt p china wat balik chinese silk ke, skali kat m'sia juga cari kain..hahaha

Pakcik botak smpai jumaat kul 8 mlm, smpai je trus ajak kuar mkn...waahh nk mkn luar katanya..so dlm keta tu x sedar tetiba smpai kat secret recipe..hahaha x sedar katanya..hadoii!

muka org yg rindu bini dia..hahaha pdhal muka org lapar..kahkahkah

santek kan bola2 api ni..

sepasang..konon2 nk ambik gmbr style DSLR..walhal kamera zmn jepun..hahaha

air timun cine utk saya dan vanilla milk shake utk pakcik botak..

spagetthi bebola daging ayam utk saya..muak la kalu ambik ayam, lenkali try daging plak..

macaroni prawn cheese for pakcik botak..suka la dia mkn bnda2 yg berlemak ni..hahaha

Balik rmh tu baru pakcik botak buka2 beg tunjuk beli apa..hehehe sy dh pesan jgn shopping sgt psl nt bulan dpn nk ke vietnam plak..kali ni saya ikut tau..

ini teh..yg bsr tu teh laici tp xde le buah laici..yg kecik tu teh juga tp kasar skit..sy bg kat mak teh je, bekasnya saya ambik..hahaha

beg panda utk saya..nk pakai g mana ye..adoi pakcik botak ni wat saya mcm budak sekolah la..hahaha tp blh letak brg2 mekap nt..

bantal ni utk saya jg..hahahaha romantik..

ni bukan chinese silk dr china ye tp italian silk dr Jakel Kl..hahaha xd maknanya sutera dr china, x jumpa katanya..hahaha..blh wat baju raya.. :-)

ni rasanya smua org akan beli..bekas kotak tisu..ni nk bagi2 kat opismate dia, wat balik dungun skit..saya ambik 2..hahaha

Terubat sudah rindu di hati...tp lg 2 minggu kena tinggal plak..kali ni lagi lama 10 hari psl pakcik botak kena induksi..uwaaaa...!!

6 comments:

  1. wah best nya dapat banayak barang. Hehe

    ReplyDelete
  2. Kak gerau singgah ni...
    wah syioknya dapat beg panda...kalau bawak balik panda lagi best ek...

    ReplyDelete
  3. bestnya bantal peluk2 tuh....
    wahhh nak gi induksi pulak ke...kat ner pulak tu..kitorang kalau induksi buat dalaman je..tak jauh2

    ReplyDelete
  4. kv,

    paksa dia suh beli utk bini je..hahaha]

    kak gerau,

    kalu wat balik panda nt mlm2 peluk panda lak ..hehehe

    diamilikku,

    induksi kat intan kemaman je..x buat jauh2 juga psl kerajaan negeri kena save budget le plak..hahaha

    ReplyDelete
  5. beshnya ..dpt soveniar ..dr china.
    tp tu lah ..tak jumpa lak chinesse silk ye..

    ReplyDelete
  6. nok kain kotak tisu hok byk2 tu se buleh?ehehehe

    ReplyDelete