Wednesday, May 12, 2010

Lappy baru..kikiki

Salam uolls,

Hehehe gelak dlu blh?

Ala, sbnrnya pakcik botak slalu kena kursus kan..dh namanye keja gomen kan asyik kursus je..pastu lappy xdok..ssh jg..klu free blh amik opis punya..yg lappy sy skrg ni opis saya punya..lappy toshiba ni unit akua punya so sbgai ketua unit aku, sy pegang le..time nk guna kat opis ke ada meeting ke hape ke sy bawak le..xleh wat mcm harta sendiriks..hahhaa

PAstu pakcik botak ni ssh hati la jg psl xkan dia nk pjm lappy saya kan nk bwk g kursus psl tu opis saya punya bukan opis dia..hehehe jadi penyelesaiannya beli baru le..

Beli lappy ni pinjam duit dr akaun sendiri, pastu nt kena byr balik masuk akaun sendiri jugak..paham x? paham x? hahaha

Stlh bbrp hari survey saya pun ikut le incik joe ke dynabytes..huhuhuhu, teruja neh..


pilih2 nk mouse yg mana se..bolok ek kedai ni..penuh brg2..

kami amik yg ni..tgh tunggu diorang bg brg free..hahaha sukak sukak!

stelah joe paksa tuan kedai tu maka dpt le tikus sekor, pendrive 2G, keypad protector dgn cooler..itu pun stelah adegan paksa memaksa berlaku, sikit lg joe nk kena lempang..hahaha..dpt jg beg galas, cantik tertarik debomm gtu..nasib baik ada stok kalu idak dia bg yg galas tepi tu..me dun like..

kikiki ni wrna purple..asal nk wrna fink @ red cherry tp ms kol kedai tu kata ada wrna light blue dgn itam je..ms smpai kedai skali dia wat kuar wrna purple dgn lime green..santek plak yg purple so amik purple le..bagi nama pupi blh? heheh

wlaupun lappy ni akan sentiasa digunakan oleh pakcik botak tp hak miliknya tetap pd saya..hahaha muleh gtu..kihkihkih

1 comment:

  1. wah syoknya lappy baru. sure lepas ni semangat nak berblog kan

    ReplyDelete