Sunday, May 30, 2010

jumaat sabtu yg hectic..

Pakcik botak dh balik uolls... waaah hepi giler..11 hari x jmpa tu...

nk cite nye cuti jumaat sabtu ni mmg xduk rmh mana pun. kebtulan pejabat Bhg Kerajaan Tempatan ada sukan PBT, so ikut pakcik botak p tgk org main le..

khamis mlm jumaat p tgk boling pmpuan-dpt no 2, tu dia bakal pengantin baru membuat lontaran..

pasukan boling wanita, chaiyok2! bkl pengantin bru yg tdung putih tu..

tukang entreprem..

jumaat siang nye, pakcik botak p tgk org main badminton..dia jd reserve je..sy duk rmh kemas rmh..hehehe

pasukan badminton pompuan-xdpt no pung..hahaha, omie dgn mokmun jgn mare ye..

ptg jumaat kitorang kuar awal p Giant dlu cari hadiah kawen, pastu lepak mkn kat rasamas. nom nom nom..

bini sape kah yg bulat ini..

pas mkn trus bergegas p kg surau pjg sbb nk mekap kwn cik dayah nikah mlm tu, tmpg solat mghrib rmh dia, pakcik botak lak tggu kat masjid..

pengantin ni kecit je, berkali2 request nk mekap simple je..

ai suka part pakai bulu mata tu..hehehe

pas abis mekap g solat kat masjid pastu tukar baju n trus ke KT bowl, ada boling lelaki plak..

pakcik botak x main pung, bakal pelapis negara sdg berkira2 nk buat balingan..

kat sebelah KT Bowl tu ada funfair, pakcik botak x nk g la plak..hmmm

Kul 12 mlm smpai rmh..penat+ngantuk..

Sabtu plak pakcik botak kuar p main bola, kali ni dia main la ganti pemain yg injured..saya duk rmh basuh baju2 dia yg p induksi 11 hari..

smbil tggu kain sambil bungkus hadiah nk g kenduri ptg nt..

pukul 2 g kenduri kwn tcs pakcik botak kat gelugor raja

gee dan suaminya..12 thn bercinta ni, respek lah..cair dh mekap, panas pnya psl..

pengantin suam2 kuku dan pengantin baru..hahaha

pastu langsung terus ke kenduri opismate pakcik botak plak kat pdg midin, dkt dgn rmh baru kami..

aizad dan nad-selamat penganti baru both of u..sengih smpai telingan aizad

ambik berkat pengantin baru..hahaha

Malam tu ikut p dinner sukan PBT lak kat kediaman MB..siap cpt2 psl majlis start kul 8



 





mlm tu sy dan pakcik botak bertuah uolls, kami suami isteri dpt hadiah cabutan bertuah..


gmbar paling best............

dua2 sama bulat! hahaha..

Quality time 2gether..

1 comment:

  1. sama2 bulat tak pe...sebab sama2 sayang menyayang kan...hehheheh..best kan menghabiskan masa bersama2 walaupun penat

    ReplyDelete