Saturday, May 1, 2010

Ekspo Industri Desa

Salam uolls,

Baru2 ni PMINT telah memaksa menjemput opis saya utk join Ekspo Industri Desa 2010 yg berlangsung pd 29/4-2/5..Ms dlm meeting sy telah dilantik sbg pengarah program so nak x nak kena buat le..

Booth kitorang jual jagung cup dgn jus rock melon..sbb benda tanam sendiri kan so jual murah2 saje..lgpun utk promosi kan..

Layan gambar je k, gmbr2 ni dr blog ikansinggang..

persiapan mlm sebelum..

jus melon rm1 saje..sedap tau..hahaha

jagung kukus dan kernel jagung utk dijual dlm cup..rm1 jg..hehehe laku tau psl murah gile..hahhaa

tgk kan btul sy kata ada org beli...hahaha

 booth ni jual brg2 rotan..santek2 belake..pakcik botak berkenan sgt dgn kerusi malas tu..

kalu dh berkenan beli je lah..hahaha blh letak kat ruang tamu rmh baru nt..hrganya rm130..

ini booth jiran sebelah..akademi kecantikan noury..ada mobile makeup rm10 saje..

ini jual produk penjagaan mata..

penat tau jaga booth ni...sy punya turn hari khamis dan jumaat siang..saje pilih awl2 psl blh rehat..baju itu ku beli di sini..hehehe tq ann..

oh pakcik botak ini telah tinggalkan saya ptg td..dia mau fly ke guangzhou..uwaaa!

Bnyk lg booth sbnrnya tp smpat snap bbrp kpg je..huhuhu sape2 org trg tu mai le ke TTC, jgn lupa singgah booth TAD, nt blh mkn jagung dgn minum jus melon..hehehe

5 comments:

  1. saya pun suuuukaa sgt tp kalu beli xtau nk gantung kat mana..

    ReplyDelete
  2. tetiba teringat air jagung...

    ReplyDelete
  3. sedapnya jagung...corn in cup tuh feveret saya tau

    ReplyDelete
  4. Salam sy nak tanya..bileh ke kami bak sewa kerusi rotan tu sbb sy nak shooting music video. Nak guna kerusi tu sbg props.

    ReplyDelete